Anca Țurcașiu, curtată de prietenii fiului ei: „Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri”

Data publicării:
Anca Țurcașiu, foto Instagram
Descriere foto: Anca Țurcașiu, foto Instagram

Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, face ravagii printre prietenii fiului ei. Chiar vedeta a mărturisit că primește adesea avansuri din partea tinerilor.

Anca Țurcașiu de bucură de o frumusețe aparte și de o siluetă de invidiat. Vedeta afirmă că este curtată de prietenii fiului ei și se bucură de acest lucru. Chiard acă a împlinit vârsta de 50 ani, artista le-ar face pe multe tinere geloase pentru felul cum arată. 


„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care au 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, a spus Anca Țurcașiu, invitată în emisiunea „La Măruță” de la ProTV. 


Frumoasa Anca Țurcașiu a trecut prin momente extrem de dificile după divorțul de medicul Cristian Georgescu. Cei doi au fost căsătoriți 22 de ani, iar despărțirea a fost foarte grea pentru artistă. La aproape un an de la divorț, Anca și-a dat seama că își dorește să se reinventeze și să trăiască viața la maxim. 


„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a mai spus artista, la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel