Anca Țurcașiu, dezvăluiri emoționante despre divorț: „Șocul este atât de puternic. E ca un travaliu de doliu”

Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu și medicul Cătălin Georgescu au divorțat anul trecut, după 22 de ani de mariaj.

În urmă cu un an, Anca Țurcașiu anunța, scurt și discret, că mariajul ei a ajuns la final. Artista sublinia la acea vreme că nu dorește să intre în detalii și că motivele rupturii le vor ține pentru ei. 

Anca Țurcașiu și medicul Cătălin Georgescu au format un cuplu timp de 22 de ani. Presa a speculat că motivul divorțului ar fi o relație extra-conjugală a fostului soț, însă artista nu a vorbit niciodată despre asta.


Recent, vedeta a dezvăluit că nu i-a fost ușor în perioada care a urmat rupturii, însă că a descoperit în ea o forță pe care nu știa că o avea. 

„Nimeni nu crede acest lucru (n.red.: că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatisme, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine”, a spus Anca Țurcașiu pentru Impact. 

Anca Țurcașiu: Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă

Mai mult, artista a mărturisit că despărțirea s-a simțit ca un doliu, însă că timpul a vindecat rănile. Deși nu a dezvăluit motivul divorțului, ea a dat de înțeles că lucrurile nu mai mergeau între ea și medicul Cătălin Georgescu și că ajunsese să se complacă în acea căsnicie. 

„Sunt multe persoane care stau în niște relații din compromis doar pentru că le este greu să facă acest pas, vorbim și de bărbați, dar și de femei. Se complac pentru că nu conștientizează că totul este foarte scurt. Atunci când conștientizezi trecerea timpului, când îți dai seama că în orice fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva, vezi totul la altă dimensiune. La început e complicat, e ca un travaliu de doliu, așa se și spune. Trecerea timpului este singurul medicament care vindecă”,  a mai spus Anca Țurcașiu pentru sursa citată. 


Motivul divorțului de Cătălin Georgescu
 

Presa a speculat că motivul divorțului ar fi o relație extra-conjugală a fostului soț, însă artista nu a vorbit niciodată despre asta.

În urmă cu ceva timp, Anca Țurcașiu a fost invitată în emisiunea “Poezie şi delicateţuri”, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV,  unde a vorbit despre ruptura de fostul soț. 


 “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărtirisit artista.


S-a reinventat după divorț
 
La 51 de ani, după un divorț dureros și o pauză îndelungată, Anca Țurcașiu și-a dat reset și a revenit în forță în peisajul muzical. Artista a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 

În clip, artista apare alături de un bărbat care o plimbă cu avionul, prin care vrea să sugereze că nu exclude posibilitatea unei noi iubiri în viața ei. 

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

 

Dietă de vedetă. Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul ei pentru o siluetă de vis: „De 31 de ani fac asta”

Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, continuă să surprindă prin modul în care se menține în formă. Vedeta are o siluetă impecabilă și se bucură de o frumusețe aparte. Aceasta a dezvăluit care este secretul ei și la ce alimente a renunțat de 31 de ani. Frumoasa artistă n consumă carne și nici lactate, iar asta presupune ea a ajutat-o să se păstreze mereu într-o formă de zile mari.


„Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm.


A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm”, a declarat Anca Țurcașiu, la „Vorbește lumea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel