Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi. Ce a emoționat-o pe vedetă: „Asta nu înțelegem”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, captură TV/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, captură TV/ colaj foto

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi, în direct. Vedeta nu s-a mai putut abține. 

Anca Țurcașiu s-a emoționat până la lacrimi, după ce a revăzut imagini cu fiul său de când era mic. Radu s-a căsătorit săptămâna trecută cu iubita lui, după o relație de trei ani.  Artista a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre marele eveniment. 

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi

Artista nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, după ce Cătălin Măruță i-a arătat câteva imagini cu ea și băiatul său din anul 2009. Cu lacrimi în ochi, Anca Țurcașiu a mărturisit că nu știe când a trecut timpul atât de repede. Totodată, vedeta a ținut să sublinieze faptul că este foarte mândră de fiul ei. 

„E minunat pentru că trece timpul și îți dai seama că ai făcut ceva minunat în viața asta. Dai viață unui copil și îi dai aripi să zboare. De fapt, asta noi nu înțelegem. Vrem să fim tot timpul acolo lângă ei și trebuie să fim pregătiți să le dam aripi frumoase să zboare. 

Eu sunt pentru acești doi copii acolo cu tot sufletul și toată dragostea mea pentru toată viața mea, cât o să trăiesc. Îi iubesc foarte mult pe amândoi”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu: „Când m-au anunțat, Radu a lăcrimat”

Anca Țurcașiu a recunoscut că a plâns în momentul în care fiul său a anunțat-o că se însoară. 

„A fost foarte emoționant și foarte frumos. Toți ochii erau ațintiți asupra lor. Ei sunt foarte discreți, nu le place să vorbesc așa despre ei. Au făcut și un eveniment foarte restrâns. A fost foarte puțină lume. Pe mine mă interesează că am fost eu, tatăl meu și copiii, ei sunt cei mai importanți. 

Eu sunt genul de persoană care dau sfaturi doar atunci când mi se cer și doar am fost pusă în fața acestui fapt cu emoție și cu bucurie. Atunci când m-au anunțat, în urmă cu câteva luni, mi-au arătat inelul de logodnă și Radu a lăcrimat. Foarte rar se mai căsătoresc oamenii în ziua de astăzi”, a povestit Anca Țurcașiu.

Citește și: Steliana Sima, despre camera lui Petrică Mâțu Stoian. IMPRESIONANT ce a găsit artista: ”Te năpădesc toate gândurile...”

Andreea Bălan, prima apariție după ce și-a scos firele de la buză. Vedeta a căzut cu fața de asflat: ”Cred că o să am un semn”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel