Anca Serea, primele declarații după ce a fost externată din spital. Cum se simte vedeta: "Am făcut CT cranian. Inițial, am crezut că am COVID"

Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Anca Serea a dezvăluit care este starea ei de sănătate după ce a ajuns de urgență la spital.

Recent, Anca Serea a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău. Vedeta a povestit că s-a trezit cu o stare de rău și a crezut că a fost infectată cu COVID-19. Și-a făcut două teste rapide, dar au ieșit ambele negativ. Vedeta a mers de urgență la spital, iar analizele au ieșit bine. După ce i-a fost administrat tratament, Anca Serea a început să se simtă din ce în ce mai bine. Anca Serea s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme de sănătate.

 De Ziua Națională a României, Anca Serea a revenit în sânul familiei și a anunțat, pe rețelele de socializare, că se simte mai bine și că are nevoie de mult somn și odihnă pentru a-și reveni complet.

“Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a anunțat Anca Serea, miercuri, pe Instagram.

 

În urmă cu mai mult timp, Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie severă. Acum, vedeta a avut nevoie de ajutorul soțului ei pentru a se ridica din pat.

 

“Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

 

Anca Serea suferă de anemie, iar sănătatea ei este uneori afectată destul de grav de această boală. 


Tocmai de aceea, Anca este nevoită să își facă mai des analize și să meargă la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă. 


„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3”, a declarat Anca Serea, în urmă cu ceva timp, pentru Ok Magazine.

 

Citește și: Clinica unde s-a tratat Petrică Mâțu Stoian a dat în judecată DSP Caraș-Severin. ”Pe noi ne-au terminat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel