Anca Serea, extrem de afectată: A fost foarte greu. Ușor, ușor încep să-mi revin

Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea a vorbit despre fobia ei cea mai mare.

Anca Serea a plecat împreună cu soțul ei într-o vacanță de vis, în Italia. Totuși, până să ajungă la destinație, vedeta a avut parte de câteva încercări. Chiar dacă Italia este una dintre țările în care nu trebuie să petreci prea mult timp în avion, soția lui Adi Sînă spune că a fost o reală provocare pentru ea, să stea aproximativ două ore în aer.

Aceasta spune că s-a confruntat întotdeauna cu frica de avion, ba chiar a făcut terapie pentru a scăpa de ea. Se pare că nimic nu a ajutat-o, iar pentru a face față acestei călătorii, Anca a trebuie să ia o pastilă. Totuși, a existat și un moment în care era pe care să se răzgândească și să meargă acasă.

"Un zbor de două ore este pentru mine o reușită! După două nopți fără somn, iată că am ajuns la Florența!

Sunt fericită că am reușit să trec peste acest zbor. Am avut un mare, mare stres, o anxietate legată de acest zbor. Din păcate, cred că foarte mulți oameni au începu să fie afectați de această fobie de zbor. A fost foarte greu să mă urc în avion, avionul a avut și o întârziere mare și tot mă gândeam că ar fi mai bine să nu mă urc, iar ce m-a ajutat pe mine a fost o pastilă, pe care am luat-o cam cu o oră înainte de zbor. Când am aterizat au fost turbulențele foarte mari.", a spus Anca Serea, pe Instagram.

Anca Serea preferă trenul, ca mijloc de transport

Aceasta a spus chiar și faptul că, de cele mai multe ori, preferă să călătorească cu trenul, dacă este însoțită de toată familia. Anca Serea nici măcar nu-și poate imaginea că toți copiii ei ar putea fi la bordul unui avion. Tocmai din acest motiv, cei mici au rămas în București, în timp ce cuplul se bucură de o escapadă de vis în Italia.

"Ușor, ușor încep să-mi revin de la medicamentul acela care cred că a fost destul de puternic pentru mine, dar măcar și-a făcut efectul. E mai grav când îmi imaginez toată familia în avion. Evit acest tip de vacanțe, prefer trenul.", a continuat vedeta.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea și Adi Sînă nu mai dorm împreună: Eu dorm în living, pe canapea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel