Motivul pentru care Anca Serea și Adi Sînă nu mai dorm împreună: Eu dorm în living, pe canapea

Data publicării:
Anca Serea și Adi Sînă, foto Facebook
Descriere foto: Anca Serea și Adi Sînă, foto Facebook

Adi Sînă a dezvăluit motivul pentru care nu mai doarme în același pat cu Anca Serea. 

Anca Serea și Adi Sînă au o familie numeroasă. Cei doi au 6 copii și casa plină. Invitați în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, Adi Sînă a dezvăluit că nu mai doarte în pat cu soția sa, din cauză că nu mai are loc. 


"Eu sunt acasă ca și la hotel. Eu dorm în living, pe canapea. Dormitorul nostru s-a trasformat în camera copiilor. Îți dai seama că nu e chiar plăcut, că eu nu am nici baia mea, nu am nici patul meu. Am o bocceluță cu pasta de dinți și mă plimb...Astăzi folosesc eu baia asta? Că aici e ocupat...Și în seara asta poate reușesc să dorm într-un pat normal. E bătaie pe fosta cameră a lui David.", a declarat Adi Sînă, în emisiunea de la PRO TV.

Anca Serea, TOTUL despre lupta cu anemia feriprivă: Foarte mulți ani de zile nu am mâncat


Anemia feriprivă afectează mai mult de un sfert din populația globului. Poate să apară la adulți, copii, la femeia gravidă sau la bolnavii cronici și se manifestă prin lipsa fierului din sânge. 

Anca Serea: Regimul și stilul meu de viață nu au fost întotdeauna cele mai sănătoase și cele mai corecte

Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie feriprivă, în urmă cu 20 de ani. 

Anca Serea și dr. Daniela Baltă, medic de familie, au acceptat să răspundă la câteva întrebări pentru Spectacola. 

SPECTACOLA: Care au fost primele simptome care te-au făcut să mergi la medic pentru investigatii?

Anca Serea: Practic povestea mea legată de anemie a început în urmă cu aproape 21-22 de ani. După cum foarte bine a menționat și a specificat doamna doctor, odată cu nașterea și sarcina primului copil, care în curând va face și el 20 de ani, peste câteva zile, David. Eu eram o mămică tânără, în anul doi de facultate. Bineînțeles că m am dus la diverse controale de rutină în perioada aceea și la primele analize medicul nostru mi-a  semnalat faptul că mă confrunt cu o anemie feriprivă. Țin minte că am luat... din teribilismul vârstei nu mi s a părut nimic grav. Ce-i drept nici manifestările nu erau atât de puternice. Am urmat un tratament pe toată perioada sarcinii dar apoi l-am întrerupt și asta a dus cu timpul la situația în care m-am aflat cu un an în urmă și mai degrabă despre asta aș povesti. Aș vrea să specific faptul că vina îmi aparține în totalitate. Am ajuns în această situație în care să fiu diagnosticată cu această anemie pentru că nu am urmat un tratament în mod consecvent și poate de multe ori nici una nici un tratament corect. Regimul și stilul meu de viață nu au fost întotdeauna cele mai sănătoase și cele mai corecte. Eu foarte mulți ani de zile nu am mâncat, am avut o alimentație selectivă și de origine mai multă vegetală m-am privat de-a lungul timpului de un program de somn sănătos și normal, am avut un ritm de viață și am în continuare susținut dar nu atât de sănătos... 

 

Spectacola: În ciuda diagnosticului, ai avut mai multe sarcini. Ai avut nevoie de măsuri speciale pe parcursul sarcinilor și în perioada când ai alăptat? Diagnosticul de anemie ti-a pus in pericol vreo sarcină? 

Anca Serea: Nu. Eu am născut de fiecare dată cu același medic și dânsul cunoaște foarte bine problemele de sănătate și am monitorizat atent starea mea am descoperit între timp și o formulă adecvată femeilor însărcinate oarecum vegană, pe care o luam în perioada aceea. Acum nu mai iau. 
N-am avut probleme dar am fost atentă, adică știam că mă confrunt practic cu această problemă iar atenția mea a fost una foarte crescută, foarte ridicată în perioada sarcinilor.

Dr. Daniela Baltă: Să nu facem ce a făcut Anca.


Dr. Daniela Baltă, medic de familie, explică, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt cauzele acestui tip de anemie, cum poate fi prevenită boala și care sunt modalitățile de tratament. 

SPECTACOLA: Care sunt cauzele anemiei feriprive?  

dr. Daniela Baltă: Perderile menstruale reprezintă cea mai frecventă cauză la femei și asta nu e de neglijat. Probabil că la femei primul lucru asta aș întreba, deci la o femeie de vârsta Ancăi, prima mea întrebare ar fi despre menstruație. Cum, cât, în ce fel îi după aia endoscopie și celelalte. Primul lucru la care te gândești la o femeie.

Citește mai multe aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel