Anca Serea a dezvăluit ce religie are: „Am primit întrebarea dacă sunt sectantă”

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Serea, foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, foto Instagram

Anca Serea este un exemplu pentru multe femei. Are o carieră de succes și este mamă a șase copii. Ce spune vedeta despre religia ei?

Anca Serea se bucură de un succes imens și de o viață fericită alături de soțul și cei șase copii ai săi. Sunt o familie fericită, iar asta îi dă putere brunetei să îndeplinească cu brio atât sarcinile de mamă, cât și cele profesionale. De-a lungul timpului, Anca Serea a primit mai multe întrebări despre religia ei. 


„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, ca și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații.


Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris Anca Serea pe blogul ei. 


Anca Serea pe IG Story că este creștin-ortodoxă. Vedeta consideră că nu trebuie ca oamenii să fie judecați în funcție de religia lor. 


„Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă și, mai mult decât atât, sunt un om creștin, cu frică de Dumnezeu. Întotdeauna am crezut în puterea binelui și în faptul că ce semeni aia culegi, așa că aplic în fiecare zi din viață.


De fiecare sărbătoare importantă, dar și duminica sau pur și simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică și am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica. Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut și nici nu mă consider datoare să mă explic”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Anca Serea, adevărul despre operațiile estetice. Cum reușește mămica eroină să țină ridurile la distanță, la 40 de ani



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel