Anca Serea, adevărul despre operațiile estetice. Cum reușește mămica eroină să țină ridurile la distanță, la 40 de ani

Data publicării:

Anca Serea a vorbit despre operații estetice și despre trucurile pe care le folosește pentru a avea un ten impecabil, la 40 de ani. 

În vârstă de 40 de ani, Anca Serea pare că ține timpul în loc și chiar și ridurile. Cu o siluetă impecabilă, după 6 nașteri, soția lui Adi Sînă are un ten perfect, care pe mulți i-au făcut să creadă că aceasta a apelat la intervenții estetice.


După ce a fost provocată de un fan, Anca Serea a decis să vorbească deschis despre operații estetice și despre tratamentele de înfrumusețare. Vedeta neagă că ar fi trecut pe la cabinetul chirurgilor esteticieni și spune că nu are o rețetă secretă de înfrumusețare. Pe lăngă faptul că nu apelează la tratamente extreme de întinerire, prezentatoarea TV se ține departe și de produsele de machiaj, optând pentru cremele de tipul BB Cream, care nu încarcă tenul, dar care nu au nici putere de acoperire.

 

„Nu prea am riduri și oricum ar fi sunt mulțumită și asumată cu trecerea timpului. Cred că e important să ne iubim și prețuim în orice etapă a vieții noastre!.
Nu folosesc în mod normal fond de ten, doar la televiziune când mă pregătesc de jurnal. Zi de zi mă ajută mult BBcream-ul”, a spus Anca Serea pe InstaStory.

 

Adevărul despre cea de-a 7-a sarcină


Anca Serea  a lămurit lucrurile, după ce mai multe ziare au speculat că ar fi rămas însărcinată pentru a șaptea oară. 


 
Vedeta a spus că nu este însărcinată, ci doar s-a îngrășat câteva kilograme. Mai mult, soția lui Adi Sînă spune că în acest moment nici nu ar fi posibil să rămână din nou însărcinată, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 


”Nu, nu este adevărat. Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niste probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptul că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme. Lumea probabil caută fantasticul acolo unde nu este cazul”, a declarat Anca Serea pentru redactia.ro.

 

Diagnosticată cu anemie


 
Chiar dacă toată lumea are impresia că viața ei este perfectă, Anca Serea nu a fost lipsită de ghinioane. Din cauza programului foarte agitat, care nu îi permite să aibă mai multă grijă de alimentația ei, vedeta are o problemă de sănătate care îi dă mari bătăi de cap. Frumoasa mămică suferă de anemie, iar sănătatea ei este uneori afectată destul de grav de această boală. 


Tocmai de aceea, Anca este nevoită să își facă mai des analize și să meargă la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă. După episodul din luna octombrie a anului trecut când a ajuns de urgență la spital, iar toată lumea s-a speriat pentru viața ei, Anca Serea este mult mai atentă la sănătate. 


„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3”, a declarat Anca Serea, în urmă cu puțin timp, pentru Ok Magazine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel