Anca Neacșu DIVORȚEAZĂ. Fosta membră de la ASIA, primele declarații despre despărțirea de soțul ei

Data publicării:
Sursa foto: Anca Neacșu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Neacșu, instagram

Anca Neacșu a făcut primele declarații despre divorțul de soțul său. 

 Anca Neacșu, fosta membră de la ASIA divorțează de partenerul ei de viață, Serkan Yaman, după 10 ani de căsnicie. Potrivit portalului instanței de judecată, artista a fost cea care a înaintat divorțul. Ulterior, Anca Neacșu a făcut și primele declarații despre separarea de soțul ei. Vedeta a precizat că au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, însă a ales să nu intre mai mult în detalii. 

”Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a spus Anca Neacșu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Anca Neacșu avea planuri de viitor cu soțul ei

În urmă cu un an, Anca Neacșu declara că ea și soțul ei își doresc foarte mult un copil. Cu toate astea, se pare că planurile lor s-au schimbat radical, iar acum au ajuns să meargă pe drumuri separate. 

”Noi suntem în România de 4 ani. Mai plecăm din când în când și în Turcia. Facem amândoi naveta. Amândoi plecăm tot timpul, este afacere de familie. Mie îmi place. Nu am stat despărțiți, certați, mereu am plecat împreună. Suntem de nouă ani împreună. Mai mult el ține minte decât mine. Îmi doresc concerte și am un proiect în capul meu. Îmi doresc să prezint o emisiune.”, spunea ea în urmă cu un an, la Antena Stars.

Citește și: Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi de ziua ei. Părinții vedetei divorțează, după ce tatăl său ar fi înșelat-o pe mama concurentei Survivor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel