Anca Dumitra și Manfred Spendier, poveste de dragoste ca în filme. Cum a ajuns austriacul să se îndrăgostească de actriță: „Așa cucerești tu o femeie?”

Anca Dumitra și Manfred Spendier, foto Instagram
Descriere foto: Anca Dumitra și Manfred Spendier, foto Instagram

Anca Dumitra și soțul ei au o poveste parcă desprinsă din filmele americane. Austriacul s-a îndrăgostit de actriță cu mult timp înainte de a o cunoaște. 

Anca Dumitra a fost invitată în cadrul podcastului Fain & Simplu, unde, în fața lui Mihai Morar, a povestit despre cum a luat naștere povestea ei de dragoste cu Manfred Spendier. Bărbatul s-a îndrăgostit de ea cu mult timp înainte de a o cunoaște.


„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară. Întâmplarea e destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și automat toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din Las Fierbinți. Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis: „She is the perfect girl” (n.r. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar)


Cei doi s-au cunoscut,  câțiva ani mai târziu, prin intermediul actorului Toma Cuzin, colegul Ancăi din Las Fierbinți, care îl interpretează pe Firicel.

 

„A trecut timpul și după niște ani buni s-a intersectat cu un coleg de-al meu și tot a încercat să ajungă la mine, un an sau doi ani, nu mai știu. Mie îmi era bine mersi, nu aveam nicio treabă. Și într-un final (Toma) mi-a zis: „Cum ai vrea să te întâlnească un om dacă nu așa? Vrei să îți scrie el?”. Și am zis bine, hai. Dar eu nu aveam nicio treabă, nu aveam niciun gând”, a continuat Anca Dumitra.

Anca Dumitra și-a schimbat numele după nuntă

 

În urmă cu câteva săptămâni a avut unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei. Actrița s-a căsătorit, iar detaliile nunții au fost așteptate de toată lumea cu nerăbdare. Soțul său este Manfred Spendier, un austriac  pasionat de agricultură. El a venit pentru prima oară în România în interes de afaceri, însă a rămas aici, după ce a cunoscut-o pe Anca. Cei doi au o relație de câțiva ani, însă au început să se afișeze în public de recent.


Actrița dezvăluie că și-a schimbat numele din  buletin după nuntă, acum ea fiind, legal vorbind, Anca Spendier. Vedeta încă se prezintă pe scenă și în alte locuri publice cu numele de fată. Mai mult, protagonista admite că ea nu știe germană pentru a comunica cursiv cu partenerul său, având norocul ca el să știe română. Atunci când este dificilă comunicarea în limba română, cei doi încep să poarte discuțiile în engleză.

„În acte mi-am schimbat numele. M-am măritat. Am renunțat la numele clasic Dumitra. Sunt în continuare pe scenă și la tv cu numele de fată, dar în acte... . Eu nu știu germană, deloc, am norocul că știe el română și vorbim și în engleză, când e dificilă româna”, a mai spus ea, în podcastul lui Mihai Morar.

 

Nuntă inedită


Recent căsătorită, Anca dezvăluie detaliile care i-au marcat nunta și impactul pe care slujba religioasă a avut-o asupra ei. 

 

Artista a dezvăluit că a fost un eveniment  cu totul atipic. Ei au cerut îndrumarea părintelui Vasile Ioana, deși acesta nu a fost prezent în ziua cea mare. Fiind condusă la altar de propriul tată, ea l-a zărit pe acesta plângând, moment în care a izbucnit și ea în lacrimi. Deși recunoaște că tatăl său nu a plâns decât cu ocazia unor evenimente foarte dificile, ea nu ar putea spune că nu este un bărbat emoțional.

„Cununia religioasă am făcut-o într-o biserică ortodoxă, deși el e catolic. A primit bilet de voie că poate. Am fost la părintele Vasile Ioana, cel care ne-a îndrumat, deși el nu a fost acolo în ziua respectivă, a fost un alt preot. Am plâns la cununie, sunt clasică și în direcția asta. Pe tata nu l-am mai văzut plângând, decât în momente absolut dificile și grele. Dar acum, la intrarea în Biserică, eu eram destul de aiurită. După m-am oprit și când am văzut că el plânge instant am început să plâng. A fost o slujbă foarte frumoasă, ceva s-a întâmplat. Am mai fost la nunți și mi s-a zis că nu o să am timp să mă simt și eu bine, dar nimic din ce mi s-a zis nu s-a adeverit.”, a încheiat 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 14 aug 2023, 09:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience