Anca Dinicu, pe masa de operație, înainte de Crăciun: „Recuperarea am înțeles că e dificilă”. Ce se întâmplă cu spectacolele programate

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Dinicu se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița este nevoită să treacă printr-o operație la genunchi. 

Anca Dinicu, în vârstă de 32 de ani, este programată pentru operație, chiar înainte de Crăciun. Actrița de confruntă cu probleme la genunchi, de ceva vreme, și spune că nu mai poate ține situația sub control cu fizioterapie și kinetoterapie. 

 "Va trebui să mă operez chiar înainte de Crăciun, e a patra oară când rotula mea nu mai vrea să stea la locul ei, mă aşteptam să fie nevoie de o intervenţie mai complicată. Nu e foarte grea operaţia, într-adevăr, dar recuperarea am înţeles că e dificilă.
Rotula mea sare, chiar dacă stau în picioare. Nu trebuie să fac ceva anume. De fiecare dată am făcut recuperare, fizioterapie, doar că acum nu mă mai ajută deloc ligamentele şi am înţeles că meniscul nu e ce trebuie. Trecem şi peste asta.", a declarat Anca Dinicu, pentru click.ro.

Chiar dacă se pregătește psihic pentru o operație complexă, iar situația actuală îi limitează mult mișcările, actrița nu are de gând să lipsească de pe scenă, cel puțin până la operație. 

 "Până mă operez mă vedeţi în şapte spectacole, la Teatrul de Comedie şi la Teatrul din Râmnicu Vâlcea. După care, în funcţie de cum decurge recuperarea, o să vedem, pentru că eu în două-trei luni o să-mi revin complet. Dar nu vă las să vă fie prea mult dor de mine, pentru că mai am ceva nou, un film, «Love Sorry», în regia lui Iura Luncaşu.", a mai spus Anca Dinicu, pentru sursa citată.

Anca Dinicu, dezvăluiri cutremurătoare. Care a fost cel mai greu moment din viața actriței: „Tata a stat 7 ani în spital”

 

Anca Dinicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. 

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și binedispune întotdeauna pe cei din jur cu umorul său caracteristic, Anca Dinicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. De asemenea, actrița a dezvăluit și cine este persoana care o inspiră cel mai mult. 

” Când s-a îmbolnăvit tata, eu aveam prima zi de școală. Timp de 7 ani mama a stat cu tata în spital. Au fost momente când eram toți trei internați și mama venea cu mâncare la toți trei, eu, sora mea și tata.

Eu eram operată de apendicită, sora mea de deviație de sept și tata de cancer. Mama este un erou. 

Ea niciodată nu s-a pus pe primul loc. Grija și iubirea pentru cei din jurul ei au fost mult mai importante și nu știu dacă este bine , chiar dacă ea mi-a spus că trebuie să mă pun pe primul loc mereu, ca să pot să-i iubesc pe cei din jurul meu, dar ea a făcut fix invers. S-a pus mereu pe ultimul loc”, a spus Anca Dinicu în podcastul Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

Anca Dinicu: „Nu mă forțez și nu ma apropii prea mult din prima”

Anca Dinicu a recunoscut că, de-a lungul timpului a fost trădată de prieteni, iar acest lucru ca învățat-o să fie mai precaută și să nu-și mai deschidă așa ușor sufletul în fața oamenilor.

”În prietenie am fost trădată și de atunci m-am schimbat puțin. Nu mă forțez și nu ma apropii prea mult din prima. Mi-i s-a întâmplat odată să-mi pară rău că m-am deschis față de o persoană și de atunci sunt mult mai sceptică”, a mai spus Anca Dinicu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel