Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Data publicării:
Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută
Descriere foto: Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea și Marian Golea au făcut câteva previziuni pentru perioada următoare.

În calendarul chinezesc, vara începe mai devreme, mai exact, în luna mai. Astfel, perioada aduce cu sine și mai multe provocări și situații neașteptate pentru care trebuie să ne pregătim. Despre toate aceste lucruri au discutat Anca Dimancea și Marian Golea în cadrul unei emisiuni, care spun că situațiile limită pot apărea începând cu luna august. Ele nu se vor sfârși acolo, ci vor continua și în toamnă, anunță cei doi.

„Toamna o să înceapă mai devreme în calendarul chinezesc. Se spune că odată ce a căzut prima frunză, e semn că începe toamna. Ce pot să vă spun e că luna august nu trebuie să fie prea tumultoasă din punct de vedere al faptului că o să mai vină și elementul metal, pe care nu-l avem în an, noi nu avem două elemente în an. De asemenea, septembrie vine cu element metal, dar de atunci încep să apară micile probleme.

Luna octombrie, de aceasta mă tem puțin mai mult, poate veni cu răzbunări, răzvrătiri, ieșiri în stradă, pentru că avem luna de dușman al anului, lună de Câine și o să apară niște stele de împărat cu foarte multe exagerări, minciuni spuse de oameni aflați la putere.”, a dezvăluit Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Lumea Nevazută.

Citește și: Ritualul care te ajută să-ți îndeplinești orice dorință. Lidia Fecioru: „Multora li s-a îndeplinit imediat”. Ce trebuie să faci dacă vrei bani

Vor fi cutremure?

Extrem de mulți oameni sunt curioși să afle dacă în perioada care urmează vor fi cutremure, motiv pentru care cei doi specialiștii au răspuns și la această curiozitate. Așadar, se pare că trebuie să ne așteptăm la astfel de fenomene naturale, însă ele nu vor fi violente și nici nu vor cuprinde toată țara.

„Este o perioadă în care pot să apară cutremure, dar asta apare când pământul e destabilizat, adică când avem metal sau lemn.”, a completat și Marian Golea.

„Pot fi niște mișcări tectonice pe ici pe colo, nu o să apară chiar peste tot.”, a continuat și Anca Dimancea.

VEZI și: Câte zile putem mânca ouăle roșii de Paște, după ce le-am vopsit. Medicul Doru Negru, regula pentru a depăși toxiinfecțiile alimentare/ video

Anca Dimancea și Marian Golea, sfaturi pentru perioada următoare

Lunile de vară ce vin sunt perfecte și când vine vorba de planul profesional, mai spun cei doi astrologi. În timp ce unele persoane vor avea de rezolvat ceva la orice pas, altele se vor face remarcate în domeniul în care activează.

„În perioada asta ar trebui să stăm și noi mai relaxați și să facem planuri cu multă grijă. Anul nu este ușor.”, a adăugat Anca Dimancea.

„Odată ce înaintăm în perioada 9, perioada vacanță va fi perioada de muncă, în sensul că pleci mâine în vacanță și îți găsești ceva de făcut.”, mai spune și Marian Golea.

„Mai multe zodii ar trebui să beneficieze de luna iulie. Pentru unii va fi una foarte propice pentru muncă, pentru a-și arăta calitățile și pentru a-și impune anumite puncte de vedere, mai ales pentru cei care au ceva de spus.”, a adăugat specialista.

Citește și: Regula pe care trebuie să o respecți la masa de Paște. Medicul Doru Negru: „Nu mai știe nimeni de Înviere, toți știm că tăiem mielul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel