Anca Bucur, victima bullying-ului în adolescență. Cum o jigneau colegii: "M-a deranjat foarte mult lucrul acesta"

Data publicării:
Sursa foto: Anca Bucur, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Bucur, instagram

Anca Bucur a vorbit despre  bullying-ul primit în adolescență. Vedetea era adesea jignită de colegii săi. 

Anca Bucur este una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness. Recent, vedeta a fost invitată în podcastul Roxanei Nemeș, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite din trecut. Anca Bucur a vorbit despre familia sa, dar și despre importanța timpului petrecut cu copiii. 

"Dacă nu își petrece copilul foarte mult timp cu tine, pentru că nu toți părinții au posibilitatea să își petreacă atât de mult timp, dar atunci când sunt cu ei, dacă nu își petrec timp de calitate cu ei nu reușesc să dobândească aceleași gesturi și același stil de viață pe care voi îl aveți.

Mi se pare că atunci sunt mai multe neînțelegeri. Dar dacă cumva noi am crescut împreună și avem aceleași ritualuri, mi se pare că ne înțelegem foarte bine. Evident că există niște responsabilități și alte griji, pentru că asta îți cer copiii, dar mi se pare că reușim să le gestionăm destul de bine și asta pentru că ne-am petrecut foarte mult timp cu ei.", a declarat Anca Bucur. 

Anca Bucur, victima bullying-ului în liceu

Anca Bucur a recunoscut că a fost victimaq bullying-ului în liceu. Aceasta a mărturisit că era subiect de amuzant pentru colegi, din cauza fizicului bine lucrat, în special al mușchilor, care erau mai mari și puternici față de unii băieți.

"Cineva mi-a spus că mușchii mei sunt prea dezvoltați și că nu sunt feminini și m-a deranjat foarte mult lucrul acesta, pentru că l-am simțit și în liceu la un moment dat. Au mai fost glume răutăcioase de-ale colegilor, că aveam brațul mai mare decât unii băieți, lucru care de fapt m-a întărit și mi-am dat seama, în momentul în care am ales să mai particip la competiții și le-am câștigat, că asta mă definește pe mine, că nu trebuie să îl mulțumesc pe celălalt, că mă simt foarte bine în pielea mea și că eu cred în ceea ce fac și în mesajul meu. Suntem diferiți și e ok să fim așa.", a povestit Anca Bucur, în podcastul "Roxana te dezbracă de secrete".

Citește și: Au rămas Dan Bittman și Andreea Esca prieteni? Artistul a acuzat-o pe vedeta Pro TV că și-a înscenat infectarea cu Covid-19: „Ea să spună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel