Au rămas Dan Bittman și Andreea Esca prieteni? Artistul a acuzat-o pe vedeta Pro TV că și-a înscenat infectarea cu Covid-19: „Ea să spună”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Bittman și Andreea Esca, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Bittman și Andreea Esca, instagram

Dan Bittman a dezvăluit ce relație mai este între el și Andreea Esca, după ce a acuzat-o  că și-a înscenat infectarea cu Covid-19.

Deși aveau o prietenie extrem de apropiată, în momentul în care Andreea Esca a mărturisit public că a fost infectată cu COVID-19, Dan Bittman a acuzat-o pe vedetă că și-a înscenat infectarea cu virusul din China. Acum, artistul a dezvăluit ce prietenie mai este între el și vedeta PROTV, dar și de ce a făcut acest lucru.

Dan Bittman a acuzat-o pe Andeea Esca că și-a înscenat infectarea cu Covid-19

În urmă cu câteva luni, Dan Bittman a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată pe Kanal D, acolo unde a ținut să lămurească această situație. Artistul a mărturisit că a făcut acest lucru deoarece nu înțelegea cum de  a intrat în carantină doar cunoscuta prezentatoare de știri, iar restul echipei nu. Cu toate astea, Dan Bittman a ținut să precizeze că încă o consideră prietenă pe Andreea Esca, chiar dacă se văd și vorbesc rar. 

Dan Bittman a ținut să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute. 

„Ea trebuie să spună ( n.r dacă mai sunt prieteni). E prietenă cu mine, în măsura în care eu o consider în continuare prietenă. Îmi cer scuze, Andreea, în public, că am spus ce am spus. Mi s-a părut puțin cusută cu ață albă.

Am spus într-un interviu că eu nu prea cred că a avut Andreea Covid și vă spun și de ce. Legea spune că dacă noi doi avem Covid acum, domnii aceștia care ne filmează aici, plus dumneavoastră, trebuie să intrați 14 zile în carantină. Toată lumea trebuie să plece acasă, să vedem, au Covid sau nu au, că altfel infectăm întreaga instituție.

Nu s-a oprit Pro TV, Andreea Esca este mijlocul Pro TV, ia legătura cu toată lumea. Când a intrat ea în carantină, trebuia să intre totul în carantină. Și mi s-a părut puțin ciudat”, a declarat Dan Bittman, citat de WoWbiz.ro.

Dan Bittman nu știe daca a avut Covid-19

Dan Bittman a mărturisit că nu știe dacă a fost infectat cu virusul din China, dar cu toate astea consideră că este doar o viroză.

„Poate l-am luat, mi-a fost și mie rău, eu am o sinuzită care mă macină de multă vreme, nu am avut gust, miros, dar e o viroză, o viroză grea”, a susținut Dan Bittman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel