Anca Badiu, gest emoționant, la o lună de la moartea cățelușei sale. Vedeta este devastată de durere

Data publicării:

Anc Badiu a făcut un gest emoționant, la o lună după ce cățelușa sa a murit. 

Anca Badiu este în doliu, după ce cățelușul ei s-a stins din viață, în urmă cu o lună. Artista a recunoscut că este devastată de durere și chiar a ajuns să ia antidepresive. Anca Badiu și cățelușa ei chihuahua au avut o relație specială timp de 14 ani.

Anca Badiu, gest emoționant, la o lună de la moartea cățelușei sale

Vedeta  are în continuare sufletul împietrit de durere și nu poate să-și revină după această pierdere. Anca Badiu a mărturisit, în cadrul unui interviu, că merge să dea de pomană bobițe pentru căței. Totodată, aceasta a recunoscut că are mașina plină de hrană pentru animale și oprește mașina de fiecare data când vede câte un cățeluș amărât. 

„Mă simt foarte rău. Astăzi se împlinește o lună de când fata mea nu mai este printre noi. Nu mi-a mai trecut deloc, tot așa rău mă simt. Sunt tot pe antidepresive. Astăzi voi merge la mormânt la ea și voi da de pomană boabe pentru câinii străzii. Am în mașină deja cumpărate și când văd un patruped pe stradă o să opresc mașina să le dau. O să merg și la un adăpost pentru căței să dau de pomană. Eu mai trimit bani, în fiecare lună bani, la diferite adăposturi”, a spus vedeta pentru click.ro

Anca Badiu, dependentă de calmante

Anca Badiu a recunoscut că este în continuare pe antidepresive și nu poate să treacă peste faptul că și-a pierdut cel mai bun prieten.  Fosta componentă de la trupa Class a povestit, cu ochii în lacrimi, că nu are de gând să își ia un alt cățeluș, momentan. 

„Nu mă gândesc să înfiez sau să cumpăr alt cățeluș pentru că sunt în doliu. Nu sunt în stare să mă gândesc, la așa ceva acum, ce voi face pe viitor. O vreau doar pe ea înapoi, dar știu că ea nu se va întoarce înapoi așa că nu am încotro, trebuie să accept soarta. Trec printr-o perioadă foarte grea, iau și medicamente care nu sunt tocmai ok, dar nu am ce face.

Îmi este cam rău de vreo două săptămâni. Probabil până se obișnuiește corpul de la antidepresive. Mă simt foarte rău. Am anxietate, încep să tremur, am grețuri. Nu am vrut să mai iau calmante, dar nu pot suporta durerea. Sper să mă întărească Dumnezeu”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Adina Buzatu, despre dramele care i-au marcat existența: ”Mai multe diagnostice șocante, concomitent”

Trucurile care prelungesc viața lalelelor. Ce trebuie să adaugi în apă ca să reziste mai mult timp. Andrei Bindea: „Functionează cel mai bine” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel