Anatol Basarab, martorul învierii morților. La ce a asistat numerologul: „Am reușit să aducem din moarte constatată medical”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Anatol Basarab
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Anatol Basarab

Numerologul Anatol Basarab face declarații uimitoare cu privire la viața de apoi, dar și ce înseamnă lucrurile nemaivăzute la care a asistat la Moscova.

Astrologul și numerologul Anatol Basarab a fost prezent în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. Acesta a discutat multiple subiecte interesenate, dar a abordat și o temă mai controversată, cum este, spre exemplu, experiența sa la Moscova, acolo unde a studiat medicină netradițională, studii oficial recunoscute după cum spune chiar numerologul.

A înviat morți

Protagonistul a fost pus în fața faptului de explica ce a văzut la Moscova, însă, acesta se teme că va fi criticat dur de audiență dacă ar devoala lucrurile pe care le-a observat.

„Nu prea pot să vorbesc. Dacă aș spune ce am văzut în mod real (n.r. la Moscova), lumea o să zică că-s nebun sau că așa ceva e doar în filme. Oamenii nu sunt pregătiți să audă sau să vadă. De exemplu, omul după ce moare e mort, și gata? Sau poate fi readus la viață?  Și eu, cu o anumită echipă, am reușit să aducem din moarte constatată medical. Condiția primordială este să aibă toate organele intacte, să nu fie rănite, zgâriate, scoase unele. E foarte ușor, nu-ți trebuie mai mult de o oră sau două. E adevărat, el nu va mai fi niciodată ca atunci când era viu, el va avea altă culoare, mai pământie. Niciodată nu va mai circula sângele așa cum circula cândva. Nu va avea buzele chiar roșii, ci puțin așa vineții. Merge, face fapte, înțelege ce-i spui. Nu are emoții, aproape spre deloc. Dacă are, are așa cât să râdă, sau să plângă, într-un fel, că nu plânge sau râde cu adevărat niciodată. Nu simte durerile cum simte un om și poate fi folosit ca sclav pe plantație. Acest lucru se întâmplă prin Brazilia.  După ce îi înmormântează, îi scoate pe plantație. Astea sunt lucruri reale, cunoscute. ”, a spus numerologul.

Poate fi controlat focul?

De asemenea, acesta a spus câteva detalii și despre pirogeneză ca artă a mânuirii focului.

„Să vezi oameni care desfac mâna, se concentrează puțin, iar în mâna lor apare o flacără atât de puternică încât nu te poți uita, e o flacără ca la sudură. Dacă te uiți te ustură ochii toată ziua.”, a mai punctat acesta.

Ce ne aduce anul 2024

Specialistul a spus câteva precizări și despre anul viitor. Potrivit acestuia, anul 2024 va fi caracterizat de lupta unor țări care se vor asedia pentru controlul celorlalte.

"Anul 2024 va fi un an, pentru noi, ori prenatal ori premoarte. Este anul care va aduce optul, iar optul însemnă un cerc mai mare și unul mai mic, adică o serie întreagă de țări mai mari la număr care reprezintă turma și o serie întreagă de țări mai mici la număr care reprezintă elita.

În cerul mare se va bate lumea sau diferite țări, inclusiv cu diferite sisteme din anul acesta. Se vor bate pentru ce? Cine să iasă din turmă și să conducă cu restul țărilor din cercul de sus", a mai precizat el, în cadrul emisiunii.


Vezi și: Numerologul Anatol Basarab, previziuni pentru finalul anului 2023: „Lumea este guvernată de ceva nevăzut, ceva ascuns"

Vezi și: Ce îți poate spune numerologia despre viața ta amoroasă. Poți obține o mai bună înțelegere a limbajului tău în iubire

Vezi și: Lucrurile nebănuite pe care le ascunde numărul de telefon. Mihai Voropchevici: „Nu favorizează câștigurile din muncă sau afaceri”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 14 iun 2023, 16:09 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience