Numerologul Anatol Basarab, despre existența vrăjitoarelor. Cum le identificăm: „O vrăjitoare poate fi chiar soția”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Anatol Basarab
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ theXclusive, Anatol Basarab

Anatol Basarab, celebrul numerolog, explică cum putem identifica o vrăjitoare, dar și cum își practică aceasta farmecele. Specialistul trage semnale de alarmă în privința partenerului de viață.

Numerologul Anatol Basarab a fost invitat în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pentru a vorbi despre mai multe subiecte controversate, despre ce ne aduce anul 2024 din punct de vedere numerologic, dar și despre existența vrăjitoarelor într-un sens mai mult sau mai puțin cunoscut de noi. 

Soția, posibilă vrăjitoare

Cu toate acestea, numerologul își exprimă cunoștințele cu privire la existența vrăjitoarelor. Totuși, reiese că nu sunt acele femei în vârstă care locuiesc în pădure și fac farmece. O vrăjitoare poate fi, conform numerologului, chiar propria soție.

„Există (n.r. vrăjitoare). O vrăjitoare poate fi chiar soția ta, într-o anumită direcție, fără să-și dea seama. Cuvântul, modul în care ți-a pregătit ceaiul, starea în care era când ți-a pus pe masă pentru că poate să zică „Ia, îndoapă-te” sau „Poftim ceaiul ăsta, iubitule”. Ea nu a știut de stările ei, dar stările respective le-a îndreptat către ceaiul acela. Ea te-a vrăjit deja, fără să-și dea seama că ar fi vrăjitoare. Ea nu știe ce a făcut. Înainte, orice femeie era o vrăjitoare deșteaptă. Bunica mea, de exemplu, când învârtea la mămăligă, învârtea cu sufletul bunicului, îi curăța inima, sufletul. Când bunicul mânca mămăliga aia era „O mămăliga mai bună ca asta n-am văzut”, a precizat invitatul.

Puterea gândului

Nu toți își dau seama, dar, potrivit invitatului, și noi înșine putem fi proprii noștri vrăjitori. Astfel, prin puterea gândului ne putem face adevărați dușmani propria persoană.

„Oamenii nici nu-și dau seama că uneori sunt proprii lor vrăjitori răi. Cine te-a pus pe tine să te gândești la anumite lucruri? Nimeni. Așa ți-a venit ție să te gândești la moarte. Și după vezi doar moarte peste tot. Începi să te gândești atât de mult încât, într-un an, aduni atât de mult încât își merge procesorul greu. Migrene, vâjâit, țiuie urechile. Mergi la medic și nu știe nimic. De fapt, ești plin de gunoaie informaționale. Trebuie să te cureți.” , a mai spus Anatol Basarab.

Lucrurile paranormale văzute la Moscova

Protagonistul susține că, printre altele, a asistat și chiar participat la învierea unui trup fără viață. Afirmațiile sunt șocante, cu atât mai mult că Anatol Basarab spune că în anumite colțuri de lume se practică în scop economic acest fenomen.

„Nu prea pot să vorbesc. Dacă aș spune ce am văzut în mod real (n.r. la Moscova), lumea o să zică că-s nebun sau că așa ceva e doar în filme. Oamenii nu sunt pregătiți să audă sau să vadă. De exemplu, omul după ce moare e mort, și gata? Sau poate fi readus la viață?  Și eu, cu o anumită echipă, am reușit să aducem din moarte constatată medical. Condiția primordială este să aibă toate organele intacte, să nu fie rănite, zgâriate, scoase unele. E foarte ușor, nu-ți trebuie mai mult de o oră sau două. E adevărat, el nu va mai fi niciodată ca atunci când era viu, el va avea altă culoare, mai pământie. Niciodată nu va mai circula sângele așa cum circula cândva. Nu va avea buzele chiar roșii, ci puțin așa vineții. Merge, face fapte, înțelege ce-i spui. Nu are emoții, aproape spre deloc. Dacă are, are așa cât să râdă, sau să plângă, într-un fel, că nu plânge sau râde cu adevărat niciodată. Nu simte durerile cum simte un om și poate fi folosit ca sclav pe plantație. Acest lucru se întâmplă prin Brazilia.  După ce îi înmormântează, îi scoate pe plantație. Astea sunt lucruri reale, cunoscute. ”, a spus numerologul.

Vezi și: Anatol Basarab, martorul învierii moților. La ce a asistat numerologul: „Am reușit să aducem din moarte constatată medical”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 14 iun 2023, 17:35 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience