Anastazia Lazariuc, secretul unei forme de invidiat, la 68 de ani: „Binele vine din noi, din interior. Important e să fim cât mai puri”

Data publicării:

Anastazia Lazariuc a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă, la 68 de ani.

Anastazia Lazariuc are 68 de ani, însă dă clasă puștoaicelor de 20 de ani. Artista de muzică ușoară se menține la aceeași greutate de ani buni și este foarte mândră de felul în care arată.

Recent, vedeta a declarat că mănâncă foarte rar carne, legumele fiind preferatele ei.Totodată, Anastazia Lazariuc a precizat că apa este sfântă pentru ea și consumă foarte multe lichide.

„Nu am fost gurmandă, nu mi-a plăcut carnea. Nu pot spune că nu mănânc deloc, dar foarte rar. Atunci când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe. Sunt atâtea legume acum, când natura a renăscut, încât se pot prepara atâtea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfântă”, a declarat Anastasia Lazariuc pentru Impact.

Anastazia Lazariuc, secretul unei forme de invidiat

Anatazia Lazariuc a mărturisit că nu este adepta sportului, însă face multă mișcare, mai ales când își plimbă cățelușa.

„Sport nu fac, dar mă mișc foarte mult. Ies cu cățelușa. Simt nevoia să merg cât mai mult. Natura te încarcă cu energie, atunci când poți să pui mâna pe pomi, să-i îmbrățișezi, să vorbești cu ei. Totul e viu, totul are viață, fiecare fir de iarbă, fiecare frunză, chiar dacă nu vorbesc”, a completat artista.

Anastazia Lazariuc: „Binele vine din noi, din interior”

Artista consideră că adevărata frumusețe vine din interior. 

„M-aș bucura dacă aș putea arăta și mai bine. Frumusețea vine din interior. Dacă punem numai măști, creme, dorind să arătăm bine, nu se va întâmpla. Binele vine din noi, din interior. Important e să fim cât mai puri, cât mai buni, cât mai curați, cât mai puțin invidioși. Astea ies la suprafață, trimise de Dumnezeu. Nimic nu se poate schimba. De asemenea, trebuie să fim și mai atenți la ce mâncăm, acum nu mai facem atâta efort fizic cum făceau părinții noștri la țară”, a mai spus solista.

Citește și: Cum a reușit Ionuț Dolănescu să-și împace părinții, înainte ca tatăl lui să moară: „Am riscat foarte mult”

Connect-R, criticat DUR de către credincioși: ”Vei da socoteală... Ce îi vei spune Lui Hristos?”. De la ce a pornit totulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel