Anamaria Prodan, un nou atac NECRUȚĂTOR la adresa lui Gigi Becali: "Să jure cu mâna pe Biblie. Și-ar vinde și familia pentru un leu"

Data publicării:
Gigi Becali și Anmaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Gigi Becali și Anmaria Prodan, sursa instagram

Războiul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă. Sexy impresara a lansat un nou atac la adresa patronului FCSB.

Amintim că disputa dintre cei doi, cândva prieteni foarte apropiați, a început după ce Gigi Becali l-a vândut pe fotbalistul Dennis Man fără ca Anamaria Prodan să fie implicată în afacere, cu toate că aceasta este agentul jucătorului. 

Afacerea a fost intermediată de Ioan Becali, vărul latifundiarului din Pipera și fost impresar. Gigi Becali a susținut că astfel a obținut o sumă mai mare de transfer decât cea negociată de Anamaria Prodan.

Sexy impresara nu a iertat această "trădare" și a pornit un război total cu fostul ei prieten, Gigi Becali. 

După ce în urmă cu o zi, cei doi și-au aruncat vorbe grele, Anmamaria Prodan făcând dezvăluiri despre perioada în care Gigi Becali a fost la pușcărie, impresara lansează azi un nou atac devastator. Acesta îl acuză pe Gigi Becali de fariseism și de faptul că "și-ar vinde familia pentru un leu".

„Păi, suntem prieteni numai când aduc eu bani? Cât să mai facem aşa? Am şi eu o limită! L-am adus pe Stanciu, n-am luat nimic. L-am vândut pe Stanciu, n-am luat nimic. Pe Popa, la fel. Eu i-am adus pe toţi. I-am convins să vină, că nimeni nu mai vrea să vină la FCSB. Toţi sunt disperaţi. Păi, pe Perianu cine l-a dus? Cine a adus toţi copiii pe care îi are el? Cine l-a dus pe Dennis Man? Păi, visa Gigi vreodată, se uita el la Liga 2? Niciodată! Puneţi-l să jure cu mâna pe Biblie! La ce caracter are… El şi-ar vinde şi familia pentru un leu”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel