RĂZBOI total între Anamaria Prodan și Gigi Becali: "Când a fost la pușcărie am avut grijă să nu se aleagă praful"

Data actualizării: | Data publicării:
Gigi Becali și Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Gigi Becali și Anamaria Prodan, sursa instagram

Anamaria Prodan și Gigi Becali, cândva foarte apropiați, se află la cuțite și și-au aruncat vorbe grele.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma pentru suma de 13 milioane de euro a aprins războiul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan.

Lucrurile au degenerat după ce Gigi Becali, patronul FCSB, "a sărit-o" din schemă pe sexy impresară, care este de fapt agenta lui Man. Gigi Becali a negociat transferul prin intermediul vărului său, Ioan Becali, fost impresar și rival al soției lui Laurențiu Reghecampf. Patronul FCSB a declarat că nu vrea să mai lucreze vreodată cu o femeie, el precizând că de la vărul său a obținut o sumă mult mai mare pentru acest transfer.

”Îți dau cuvântul că nu mai vorbesc în viața mea cu Anamaria, îi dau bună ziua, dar nu mai discut cu femei, care e problema? Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie ofertă de 10.000.000 de euro, cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei și mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri, iar ea făcea ofertă de 10.000.000 plătibili în patru ani?

Tu îți dai seama că eu vorbeam? Ce să zic atunci? Nu mă interesează de ea. Eu am greșit. Eu nu mai lucrez cu femei. Am făcut o greșeală pentru că e nevasta lui Reghe… ce, dacă zice Reghe ceva? Nu mai vorbesc nici cu Reghe. Ce îmi trebuia mie să vorbesc cu o femeie? Femeia e frumoasă acolo, manechin, ”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

 

Anamaria Prodan nu a suportat trădarea, astfel că i-a declarat război latifundiarului din Pipera și a făcut o serie de dezvăluiri despre acesta, încă din perioada în care era încarcerat.

„Am văzut declarațiile, ce aș putea să spun? Doar că sunt atât de dezamăgită și am un gust amar. Într-adevăr, tot ceea ce mi-au spus oameni foarte importanți din presă, din sport s-a adeverit. Mi-aduc aminte și zâmbesc cum îi luam apărare lui Gigi Becali și spuneam că e foarte corect.

Aș vrea să-mi mențin părerea, dar ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că e foarte mic și arată că n-o să mai existe nimic din partea mea, niciun transfer. Eu l-am ajutat pe omul ăsta incredibil și când era la pușcărie, poate n-a știut nimeni niciodată că atunci eu și soțul meu am avut grijă să nu se aleagă praful, am adus jucători și n-am cerut niciun comision. le-am luat comision, pentru că știam că e în pușcărie. I-am vândut pe milioane, zeci și zeci de milioane, jucători în ultimele 6 luni și puteam să-i iau eu liberi de contract, Bourceanu, Popa, Szukala, Sânmărtean. N-am făcut niciodată așa ceva. I-am adus milioane pe ei! Deci eu pentru Gigi Becali am fost atât de dreaptă și atât de corectă încât sunt foarte mândră.

Am tăcut, am zis că dacă Gigi Becali e fericit că l-a băgat pe Giovanni, e ok. I-a dat mandat oficial să negocieze, nu m-a deranjat. Acest transfer mi se datorează 100%. Am să prezint fiecare mesaj și mail oficial în ultimele 6 luni pe care eu le-am avut cu Parma.

E toată corespondența, zoom-uri făcute între noi, discuțiile mele cu Man, cu tatăl lui. Am totul scris, nu sunt o nebună să spun că am făcut cel mai mare transfer. Patronul Stelei (n.r – FCSB) a primit ofertă oficială de la mine. De disperare, ca o femeie să nu facă un asemenea transfer… cu Stanciu nu a avut ce face Giovanni Becali, controlul era deplin, la Anderlecht eram ca la noi acasă”, a spus Anamaria Prodan, la Pro X.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel