Anamaria Prodan, tribut istoric pentru Reghecampf. Cu ce se mândrește impresara: „Când faci cadouri foarte scumpe nu ai cu ce să mai surprinzi”

Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a mai găsit un motiv de laudă cu prviire la trecutul său și al fostului partener. Cu ce se mai mândrește impresara în urma relației pe care a avut-o cu Reghecampf.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost un eveniment surprinzător pentru toți cei implicați și a atras atenția publicului. Cei doi, care au un băiat împreună, au ales să se despartă după mulți ani de căsnicie. În ciuda acestei separări, impresara a dezvăluit că nu a uitat un gest special pe care l-a pregătit pentru fostul său partener.

Locuința lui Anamaria Prodan, o vilă superbă din Snagov, este decorată cu fotografii care îl includ și pe Laurențiu Reghecampf. Aceste cadre au fost un cadou din partea ei, o surpriză inedită, oferită după ce, de-a lungul timpului, a făcut multe daruri valoroase fostului soț. Gestul a fost menit să îl surprindă și să îi arate că, în ciuda despărțirii lor, ea își păstrează respectul și afecțiunea pentru el.

În ciuda divorțului și a titlurilor din presă care au ținut multe luni, Anamaria Prodan menține un „altar” în casa sa, unde păstrează amintiri și semnificații importante pentru ea. Acestea includ fotografii și obiecte care îi aduc aminte de relația lor și de momentele frumoase petrecute împreună.

I-a făcut un altar

Despărțirea lor a fost o etapă dificilă pentru ambii, dar Anamaria Prodan a ales să păstreze amintiri speciale și să își mențină o atitudine de respect și iubire în ceea ce privește trecutul lor comun. Cu toate că drumurile lor s-au despărțit, aceste gesturi arată că există un loc special în inima ei pentru cei cu care a împărțit odată viața.

„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea. E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf. Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din Echipa Națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf”, a spus vedeta, potrivit Ego.

Cum vrea să rămână în istorie familia sa

În plus, Anamaria Prodan își dorește ca fanii să își amintească cum a promovat mereu importanța familiei în timpul căsniciei cu Laurențiu Reghecampf:

„Împreună, am muncit foarte mult și ne-am ridicat ca nimeni altcineva în țara aceasta. Familia Prodan-Reghecampf, în ciuda oricăror probleme s-au întâmplat mai târziu, a făcut istorie în țara aceasta. Și așa o să rămână! Eu întotdeauna îmi doresc ca oamenii să își aducă aminte cu drag de noi, să își aducă aminte cum am promovat eu, Anamaria Prodan, noțiunea de familie, cât de mult mi-am dorit acest lucru, cât de mult am încercat să rămân într-o căsnicie perfectă, cum o prezentam. Dar aceasta este viața, vine la pachet și cu bune, dar și cu rele. Nu s-a mai putut, fiecare merge mai departe cum poate!”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 25 iul 2023, 16:23 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience