Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial. Ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul

Data publicării:
Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Lurențiu Reghecampf, instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai sunt, oficial, soț și soție. Judecătorii din Buftea au admis în sfârșit cererea celor doi de divorț, după lungi procese și scandaluri. Așadar, acum, Laurențiu Reghecampf are de plătit lunar o pensie alimentară pentru băiatul pe care-l are împreună cu impresara, Bebeto. Potrivit digisport.ro, acesta va trebuie să-i ofere fostei sale soții lunar suma de 1.600 de euro, adică 1/6 din veniturile lunare pe care acesta le câștigă. S-a hotărât, de asemenea, și custodia copilului, care va fi una comună. Programul de vizită al antrenorului a fost și el acceptat, însă decizia nu este definitivă și poate fi oricând atacată în instanță. 

VEZI și: Anamaria Prodan, nou scandal cu Laurențiu Reghecampf: „Când citesc aceste știri realizez frustrarea”

Prima reacția a lui Laurențiu Reghecampf, după divorț

Laurențiu Reghecampf este fericit că în sfârșit totul s-a încheiat. De asemenea, celebrul antrenor speră că și fosta sa soție va pune capăt tuturor scandalurilor și va alege să fie liniște. Acesta își arată toată dragostea față de Bebeto, care va face parte în continuare din viața lui.

”Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf, conform cancan.ro.

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai controversate vedete din România

„Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri”

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, Anamaria Prodan a făcut noi mărturisiri cu privire la căsnicia dintre ea și Reghecampf. Aceasta își exprima atât dezamăgirea, cu privire la încheierea căsniciei, dar îi lansa și noi acuzații acestuia.

„Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat de Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă că erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, a mărturisit impresara, în cadrul podcast-ului „În oglindă”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel