Anamaria Prodan și-a scris viața într-o carte: „Da, sunt cea mai bună!”

Data publicării:

Anamaria Prodan și-a surprins fanii chiar de ziua ei de naștere. La împlinirea a 48 de ani, celebra impresară a lansat cea de-a doua carte, „Da, sunt cea mai bună!”.

Anamaria Prodan a împlinit 48 de ani, pe 17 decembrie.  Aceasta a petrecut alături de soțul său, Laurențiu Reghecampf, într-un restaurant din Dubai.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

Pentru a marca aniversarea într-un mod memorabil, vedeta a decis să dezvăluie publicului cea de-a doua carte scrisă de aceasta, în care își povestește „viața de film” pe care a dus-o încă de la naștere. 


„În primul volum este vorba despre viața mea, copilăria mea, de când am deschis ochii până când am hotărât să intru în fotbal și al doilea este strict legat de oamenii dragi cu care lucrez, de transferuri, de jucătorii mei, de antrenorii mei, și cred eu că a ieșit ceva frumos. Am vrut să fie top, am vrut să arate perfect cartea asta”, a declarat impresa într-un video pe Facebook.  


Prima carte scrisă de celebra impresară a fost dedicată mamei sale, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Tot mama vedetei este cea care a încurajat-o pe aceasta să studieze filosofie-filologie. 

”Este o muncă de o viață, este o muncă de familie. De când am deschis ochii mi-am dorit să am o familie puternică, o familie exact cum a avut mama mea și întotdeauna îi spuneam mamei mele: O să ajung mai mare decât ai fost tu. O să mă cunoască lumea și nu o să mai zică: uite-o pe fata Ionelei Prodan, ci toată lumea o să zică: uite-o pe mama Ananamariei Prodan. (...) La mine era musai să duc mai departe numele familiei. De asta, mama când l-a văzut pe Laur (soțul meu semănând cu tatăl meu 99%), a zis ok, acum pot să mor liniștită”, a spus Anamaria. 

Noul volum este dedicat, de această dată,  familiei Prodan-Reghecampf. 

”Când am anunțat că intru în fotbal, am spus așa: femeia perfectă în viață și mai ales în fotbal este aceea care are ochii mai deschiși decât are picioarele și mintea mai mare decât sânii. Sunt atât de setată pe ce am de făcut, atâta încredere în forțele proprii mă definește, sunt atât de temerară, încât orice îmi pun în minte știu că voi realiza!”, se arată în cartea Anamariei Prodan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel