Anamaria Prodan, schimbare radicală de look. La ce intervenție a apelat impresara FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan s-a lăsat pe mâna specialiștilor, care i-au schimbat radical look-ul.


Anamaria Prodan și-a schimbat complet forma sprâncenelor. Celebra impresară a apelat la un specialist în micropigmentare, pentru a-i tatua sprâncenele.

Noua formă a sprâncenelor, mult mai voluminoasă, îi schimbă complet înfățișarea vedetei, care spune că este extrem de încântată de noul look. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o îmagine în care îi mulțumește artistei care i-a micropigmentat sprâncenele. 

Ce va face cu tatuajul cu numele lui Laurențiu Reghecampf

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună capăt căsnicie care a durat peste 15 ani, după ce antrenorul și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc. Antrenorul Universității Craiova va deveni tătic pentru a treia oară. 


Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul podcastului „La Mijloc” că are un tatuaj cu inițialele fostului ei partener, iar în casă pe toți pereții sunt inscripționate inițialele acestuia. Sexy-impresara spune că nu va șterge nimic, dar are norocul că fiul ei poartă numele de Laurențiu Reghecampf Jr. 


„Laurențiu Reghecampf… L.R. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu. Eu în toată casa i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul găzduit de Codin Maticiuc. 

 

Dieta cu care a slăbit 12 kilograme

 


Anamaria Prodan a dezvăluit că a reușit să scape într-un timp scurt de aproximativ 12 kilograme. 


„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro.


Anamaria Prodan spune că alimentația a avut un rol important dar și antrenamentele din sala de sport. Aceasta spune că a apelat și la diverse proceduri de remodelare corporală. 


Anamaria Prodan bea trei litri de apă pe zi și consumă des pește și salată de castraveți. 


„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a povestit sexy impresara pentru Click.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel