Anamaria Prodan revine în presă. Se alătură Trustului Realitatea, preluând conducerea editorială a 2 posturi noi. "Mă întorc la prima dragoste"

Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

Anamaria Prodan a decis să revină în presă.

Anamaria Prodan a anunțat, de Ziua Televiziunii, că se alătură Trustului Realitatea, preluând conducerea editorială a două posturi noi - Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Ambele se vor lansa de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, transmite Realitatea Plus.

"Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, familia Realitatea se mărește cu două noi proiecte: Realitatea Sportivă si Realitatea Star. De partea editorială se va ocupa Anamaria Prodan", a spus Claudiu Giurgea.


"E o provocare maximă pentru mine pentru că întotdeauna, provenind din rândurile presei, ma întorc la prima dragoste și o fac ca numărul 1. Întotdeauna am crezut în puterea fabuloasă pe care o are presa de a schimba orice, oricând, oricât. Cred cu putere în oamenii tineri, foarte bine pregătiți. Vreau să-i mulțumesc unui om care îmi este foarte drag: Paul Păcuraru. Este partenerul meu, un bărbat extraordinar, un bărbat atât de deștept încât ți-e foarte drag să te uiți la el. Vom pune bazele celor două proiecte altfel decât tot ce avem azi pe piață. Un canal de sport altfel decât ceea ce este. E foarte greu să te bați azi ca un bebeluș nou-născut cu niște posturi uriașe care fac de zeci de ani sport. Numai că omul sfințește locul. Noi o să strângem o echipă frumoasă, fără pată, fără telefoane care sună "Dă în ăla, dă în ăla!". Absolut toată lumea, și când s-a aflat în piață ca Ana merge către Realitatea a fost o nebunie. Unii care erau dușmani au încercat repede să repună bazele unei prietenii. Toată lumea mă cunoaște. Nu mă schimbă faptul că sunt patron la televiziune sau că sunt impresar de succes. Cine greșește plătește. Așa e în viață și așa e și în fotbal", a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă.

 

Citește continuarea pe DC News și află ce planuri are celebra impresară. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 22 noi 2021, 08:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience