Anamaria Prodan renunță la tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. Cu ce vrea impresara să îl înlocuiască: Săptămâna viitoare îmi fac un...

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan s-a decis să renunțe la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a făcut mai multe dezvăluiri despre relația sa cu Anamaria Prodan. Printre acestea, antrenorul a mărturisit și faptul că nu are de gând să-și șteargă tatuajul cu fosta soție, chiar dacă în spațiul public s-a speculat faptul că deja acesta se interesase de o clinică unde să facă acest lucru.

"Nu, nu am șters niciun tatuaj. Mă gândesc să-mi mai fac unul, pentru că mai am încă un băiat, dar în curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul.", a dezvăluit Laurențiu Regehcampf.

Nu doar Laurențiu Regehcampf are tatuaj cu fosta sa soție, ci și Anamria Prodan. Însă, în timp ce antrenorul a declarat că nu vrea să-l șteargă, impresara pare radicală în decizia ei.

”La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a spus Anamaria Prodan, potrivit fanatik.

Ce spune Anamaria Prodan despre acuzațiile de infidelitate aduse de Reghecampf

Tot în aceeași emisiune, Laurențiu Regehcampf a declarat faptul că el a luat decizia de a divorța de impresară, în momentul în care a văzut acel incident dintre ea și antrenorul Dan Alexa.

"Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, în momentul în care i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat altă întorsătură. Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajung la anumite lucruri. Nu accept ca copiii mei să fie folosiți, pentru a câștiga ceva. Copiii trebuie să stea deoparte, să trăiască. Eu am încercat mereu să-mi protejez copiii.", a declarat Laurențiu Regehcampf în cadrul aceleiași emisiuni.

În timp ce fostul ei soț îi lansează acuzații grave, Anamaria Prodan neagă toate afirmațiile făcute, lansând, la rândul ei, noi acuzații către Reghecampf.

"Se cam joacă cu focul, pentru că dacă îl dă Alexa în judecată muncește să îi dea bani lui Dan. (…) Nu înțeleg cum nu știe cine a înșelat și cum nu a înșelat. Îmi aduc aminte că sunt imagini cu amanta, prin Deltă, cine era? Ce să mai spun? Când s-a întâmplat cu alte domnișoare de prin oraș.

El nici măcar nu a vorbit în viața lui despre divorț cu mine. Cum a greșit el dându-mi speranță că ne împăcăm? Pai dovadă sunt mesajele pe care le trimitea amantei, în timp ce era în America cu mine. Îl certa și îl înjura că e în America cu familia…", a spus Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre cariera antrenorului

”Nu cred că rămâne la Craiova, dar nu cred că e în negocieri cu cineva. Dar nu vrea să se facă de râs că va fi dat afară. Eu nu cred că Ferencváros îl vrea pe Reghecampf în condițiile în care actualul antrenor are contract pe 2 ani cu un salariu de 1.200.000 euro/an. Să-l ajute Dumnezeu să nu “plece amiabil” de la Craiova… Ne rugam pentru el să și mai găsească la nivel mare echipă”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. Antrenorul desființează relația cu Anamaria Prodan: Nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit eaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel