Cristi Borcea, prima reacție după ce a fost acuzat de nepotul lui Gigi Becali că i-a furat iubita: „Chiar nu are rost”

Data publicării:
Sursa foto: Cristi Borcea, captură YouTube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Sursa foto: Cristi Borcea, captură YouTube/ Ameritat cu Nasrin

Cristi Borcea a avut prima reacție după ce Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali, l-a acuzat că a încercat să-i fure iubita.

Cristi Borcea este cunoscut de toată lumea. Nu este un secret că fostul dinamovist a iubit mult la viața lui. A ajuns la altar de trei ori și are nouă copii cu patru femei diferite, unii pe care a reușit să-i facă chiar de după gratii.

Nepotul lui Becali îl acuză pe Cristi Borcea că i-a furat iubita

Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali a povestit la TV cum Cristi Borcea a încercat să-i fure iubita în urmă cu mai mulți ani, mai exact în 2007, pe vremea când afaceristul era acționar al clubului Dinamo, dar și căsătorit cu Mihaela Borcea.

Speculațiile au început în momentul în care nepotul lui Gigi Becali a înscris pentru Otopeni două goluri împotriva lui Dinamo, meci în care Hristu Chiacu a gesticulat sugestiv către tribuna oficială, unde se afla Cristi Borcea. 

Ulterior, Hristu Chiacu a ținut să clarifice întreaga situație și a povestit tot ce s-a întâmplat.

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da... Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva. Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel”, a declarat Hristu Chiacu pentru GSP live. 

Cristi Borcea, prima reacție după ce a fost acuzat de nepotul lui Gigi Becali că i-a furat iubita

Cristi Borcea a făcut primele declarații după ce Hristu Chiacu l-a acuzat că a vrut să-i fure iubita și i-a făcut avansuri.

„Sunt niște prostii! Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui Chiacu? Nu vreau să comentez mai multe, chiar nu are rost”, a declarat milionarul pentru prosport.ro

Motivul pentru care căsniciile lui Cristi Borcea nu au rezistat!

Invitat în platou emisiunii "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Cristi Borcea a dezvăluit motivul principal pentru care fostele sale relații nu au funcționat. Acesta a mărturisit că vina a fost întotdeauna a lui, deoarece nu putea să stea departe de alte femei și de fiecare dată când cunoștea pe cineva nou, se îndrăgostea.

„De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut ca e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Întrebat dacă a lovit vreodată o femeie, Cristi Borcea a dat un răspuns care a surprins pe toată lumea.

 „Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar”, a mai spus Cristi Borcea.

Citește și: Cristi Borcea și Valentina Pelinel, ritual de înfrumusețare: „Poți să faci toate tratamentele din lume că nu iese nimic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel