Anamaria Prodan, război cu celebra clarvăzătoare Carmen Harra: Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui

Data publicării:
Anamaria Prodan, Carmen Harra, colaj foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, Carmen Harra, colaj foto Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit după ce Carmen Harra a numit-o „narcisistă” pe celebra impresară. 

Carmen Harra a caracterizat-o drept narcisistă pe Anamaria Prodan și a spus că acesta ar fi motivul pentru care relațiile ei nu au rezistat, făcând astfel referire la cele două mariaje eșuate ale celebrei impresare. Mai mult, celebra clarvăzătoare a afirmat că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se va termina urât și că relația pe care antrenorul o are acum cu tânăra Corina, îi va aduce datorii karmice. 

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului. Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta, ea o să-i ceara oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât.

În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf, ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe.”, a declarat Carmen Harra la Prima Tv, conform showblitz.ro. 

Carmen Harra i-a calculat destinul lui Laurențiu Reghecampf: „Numerologia lui arată că se repetă karma și va trece și prin al treilea divorț”

Anamaria Prodan, reacție dură


Anamaria Prodan s-a înfuriat după ce a ascultat declarațiile clarvăzătoarei și a avut un mesaj pentru aceasta: 

 

”Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici.Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui.

Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă. Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă.

Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf. Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel