Anamaria Prodan radiază de fericire lângă noul iubit: „Dumnezeu îți îndepărtează răul din viață și îți da ceva de vis, exact așa cum meriți”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Ibrahim Ashary, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Ibrahim Ashary, foto Instagram

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele noului iubit. În mijlocul divorțului de Laurențiu Reghecampf, vedeta spune că vrea să își trăiască povestea de iubire discret.

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, tatăl lui Bebeto. Chiar dacă această despărțire a fost marcată de diferite scandaluri până acum și pare că nu se mai termină, acest lucru nu o împiedică pe impresară să fie extrem de fericită. Dacă fostul ei partener și-a refăcut deja viața, având chiar și un copil cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan a mărturisit faptul că nu vrea să se afișeze cu noul ei partener, până când divorțul nu se oficializează. Cu toate acestea, în ultima vreme, vedeta a postat mai multe fotografii în care este s-a afișat într-o ipostază extrem de apropiată de Ibrahim Ashary, unul dintre cei mai celebri medici esteticieni din Dubai. După cum era firesc, fanii au speculat imediat că între cei doi ar fi vorba despre o poveste de dragoste, acesta fiind partenerul ei actual.

 

„Am realizat după foarte mult timp că eu încercam să construiesc un bărbat, în timp ce el dărâma femeia care eram! Deci ! Capul sus! Trăiți frumos departe de mizeriile și slăbiciunile tuturor. Lăsați în urmă răul și zâmbiți căci Dumnezeu când ești bun îți îndepărtează răul din viața și îți da ceva de vis, exact așa cum meriți”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, făcând referire la decepția mariajului cu Reghecampf și la noul bărbat din viața ei. 

 

Mai mult, după ce s-a afișat cu un inel cu diamant, chiar de ziua ei, vedeta a spus că nu vrea să facă tam tam despre viața ei amoroasă, așa cum face fostul ei partener. 


„Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă... Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click

 

Și-a serbat onomastica alături de Ibrahim

Pe 15 august, de ziua sa de nume, Anamaria Prodan a postat o nouă fotografie misterioasă pe Instagram. Aceasta și-a pozat mâna, pe care are mai mult inele cu pietre prețioase, dând de înțeles faptul că ele reprezinte un cadou primit din partea bărbatului care pare că i-a cucerit inima.

”La mulți ani mie, de ziua numelui!”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei.


Anamaria Prodan: „Sunt foarte bine pe plan sentimental”

Recent, Anamaria Prodan declara faptul că este foarte împlinită pe plan sentimental și că se află în cea mai bună perioadă a ei. Vedeta era pe atunci foarte fericită pentru că a încheiat un capitol mai neplăcut din viața ei, fiind pregătită să înceapă unul nou. Chiar dacă nici până astăzi nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la bărbatul misterios, toate semnele arată că între cei doi este vorba despre o legătură de dragoste.

"Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva. 


Anamaria Prodan vrea să se recăsătorească

Tot atunci, vedeta se arăta foarte încrezătoare către viitor, spunând faptul că vrea să se și recăsătorească. Anamaria Prodan era implicată deja într-o relație de dragoste, însă și-a păstrat discreția și stilul misterios caracteristic.

"Nu am spus nimic. Sunt încă măritată, când voi termina divorțul, atunci voi anunța. Normal că mă gândesc să mă recăsătoresc, eu nu stau niciodată singură. Nu se cade să dau detalii despre cum ne-am cunoscut. Chiar dacă au trecut doi ani, mie mi se pare normal să termin ce am început, așa am făcut în viață. Am terminat ceva, am mers mai departe, altfel nu are niciun sens. Este chestie de respect în primul rând pentru familia mea și pentru încă soțul meu.", a declarat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel