Anamaria Prodan, primele declarații după apariția unor imagini cu Laurențiu Reghecampf la masă cu o altă femeie

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a avut o primă reacție după ce în presă au apărut câteva imagini în care Laurențiu Reghecampf pare că ia masa cu o domnișoară și mai mulți prieteni, în Grecia.

Luni de dimineață, Spynews publica o serie de imagini care îl aveau ca protagonist pe Laurențiu Reghecampf. Celebrul antrenor de fotbal se află în Grecia, iar din imaginile apărure în presă, pare că este în compania unui grup de prieteni, printre care și o anumită domnișoară, pe nume „C”, după cum notează SpyNews. 


Imediat după ce fotografiile cu soțul ei au apărut în presa românească, Anamaria Prodan, aflată și ea în vacanță în Dubai, a reacționat:


”Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo.”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Întrebată de către reporterii dacă știa că soțul ei a făcut această călătorie cu mașina ei, sexy impresara a răspuns:

„Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine.

 

Mai mult, vedeta spune că nu vrea să vadă imaginile apărute în presă și că are încredere absolură în soțul ei.

„Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

 

Drama prin care trece celebrul impresar

 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că trece printr-o perioadă cumplită, după ce mama sa a fost diagnosticată cu cancer. Aflat în plin scandal mediatic, celebrul antrenor spune că nu îl mai interesează nimic în afară de tratamentul celei care i-a dat viață.


 
După ce cuplul Laurențiu Reghecampf-Anamaria Prodan a fost ținta unui uriaș scandal mediatic, în care s-a speculat că cei doi ar urma să divorțeze din cauza unor presupuse infidelități, Laurențiu Reghecampf vine cu o veste extrem de tristă. Mama celebrului antrenor se luptă cu cancerul. 


 

”Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru PlaySport.ro.


Și Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer


Anamaria Prodan, soția celebrului antrenor, are și ea un istoric dureros în ceea ce privește această boală nemiloasă. În urmă cu trei ani, mama vedetei se stingea din cauza unui cancer pancreatic. Moartea Ionelei Prodan a marcat-o profund pe Anamaria, care și astăzi vorbește cu durere despre pierderea celei care i-a dat viață. Pe lângă asta, soția lui Laurențiu Reghecampf a avut și ea probleme de sănătate care i-au pus viața în pericol: vedeta a fost suspectă de cancer mamar.

”Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive”, declara  Anamaria Prodan la Kanal D, în urmă cu câțiva ani.

 

Ce spunea Anamaria Prodan în urmă cu câteva zile

 

Anamaria Prodan recunoaște că Laurențiu Reghecampf ar putea avea amantă: ”Mă rog la Dumnezeu în fiecare seară să-și revină”

Recent, Anamaria Prodan a făcut noi mărturisiri cu privire la căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf.  Impresara  a admis că soțul său ar putea avea o amantă, având în vedere toate informațiile apărute în presă, însă a declarat și că i-ar ierta infidelitatea și că va lupta cu ultimele puteri pentru căsnicia ei.  

”Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu. Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a declarat Anamaria Prodan pentru playsport.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel