Drama Florentinei Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecmapf. Prin ce calvar a trecut blondina: ”Eram foarte delăsătoare”

Data publicării:

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente grele. Blondina a fost nevoită să ia măsuri imediat.

Florentina Raiciu, fost model Playboy,  este în atenția publicului de câteva zile, după ce s-a speculat că este presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Blondina duce o viață la care alții doar visează, însă trecutul său este marcat de un adevărat calvar. 

Mai exact, Florinetina Raiciu a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, în condițiile în care cândva era sex-simbol pentru restul femeilor. În cele din urmă, blondina a revenit la formele care au consacrat-o, însă după foarte mult sport și o alimentație sănătoasă.

”M-am gandit ceva timp daca sa postez sau nu aceasta poza… In urma cu cateva luni, ajunsesem la o greutate nu tocmai laudabila… Stres, neatentie, eram foarte delasatoare, nu pot spune ca am tinut vreodata un regim drastic, nu asta este solutia! Ci o alimentatie echilibrata, la ore fixe, cel putin 2 litri de apa, multa disciplina, odihna, sport de cel putin trei ori pe saptamana, o informatie de baza, stimuland corpul prin efort il fortezi sa se adapteze si sa activeze procese de vindecare. Stimulezi inima, circulatia, creierul, sinteza nutrientilor, etc.. Masaj, pentru a relaxa muschii, drenaj limfatic, circulatia sangelui, eliminarea toxinelor si bineinteles, multa vointa! Cheltuiam bani pe toate prostiile, insa nu ma gandeam la corpul meu, el merita o atentie la fel de mare ca si parul, unghiile, etc.. Cum faceam toate lucrurile astea saptamanal, asa pot avea grija sa merg la sala, in parc, sa am grija ce mananc, pentru ca astfel te vei simti mai bine… Pielea va arata altfel, in interior se vor produce multe schimbari”, spunea Florentina Raiciu, în urmă cu ceva timp.

 

 

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Reghe

 

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect, declarând că soțul său nu are nicio amantă și că nu se vor despărți. Sexy-impresara a declarat că nu o cunoaște pe această femeie și că tot ce apare în presă sunt doar zvonuri.

 „Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre.

O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… „, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel