Anamaria Prodan, motivul pentru care nu s-a mutat împreună cu iubitul său: „Avem responsabilități foarte mari”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook
Descriere foto: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook

Anamaria Prodan a explicat motivul pentru care nu s-a mutat împreună cu iubitul său.

Anamaria Prodan recunoaște că este cea mai fericită și împlinită femeie. Impresara și-a găsit fericirea în brațele lui Flavius Nedelea, după divorțul scandalos de Laurențiu Reghecampf. Vedeta are doar cuvinte de laudă la bărbatul lângă care și-a găsit liniștea. Cu toate astea, cei doi nu s-au mutat împreună, iar Anamaria Prodan a explicat motivul. 

Anamaria Prodan, motivul pentru care nu s-a mutat împreună cu iubitul său

Anamaria Prodan a povestit că l-a întâlnit pe Flavius Nedelea, după ce a mers cu prietenii săi la unul dintre restaurantele deținute de acesta. 

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Vedeta a recunoscut că momentan nu se gândește la o mutare alături de noul iubit și asta pentru că prioritatea ei sunt copiii.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată.”, a mai spus impresara când a fost întrebată dacă s-a mutat cu noul partener.

Anamaria Prodan: „Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru”

Impresara și Flavius Nedelea formează de ceva timp un cuplu și se înțeleg de minune. Vedeta are doar cuvinte de laudă

„Sunt o femei normală, pentru mine demnitatea unui bărbat, mândria, forța, înseamnă 90% dintr-o relație, este vorba despre respect. Eu vreau să stau lângă un bărbat căruia nu îi este frică să lase telefonul pe masă, pe care nu îl urmăresc fete de altă factură prin oraș. Ăla este un bărbat. Omul lângă care eu stau astăzi este drept, integru”, a explicat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este îndrăgostită până peste cap de noul iubit, Flavius Nedelea și nu ezită să recunoască acest lucru. 

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: ‘Îl știu pe bărbată-tu’. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: ‘Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată’. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața', a declarat Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a recunoscut că este într-o nouă relație: „Singura mea durere e că fostul soț...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel