Anamaria Prodan, motivul divorțului de primul soț, Tiberiu Dumitrescu: „Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit”

Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video Youtube
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan a vorbit despre prima sa căsnicie cu Tibi Dumitrescu.

Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, înainte de a forma un cuplu cu Laurențiu Reghecampf. Ce doi au pus punct relației lor de iubire în anul 2007, având împreună și două fete, Sarah și Rebecca. Invitată recent în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, impresara a dezvăluit care este motivul pentru care a decis în trecut să divorțeze de tatăl fiicelor ei. 

„Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt. Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală. Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare așa cum își dorește el. A avut norocul vieții să o găsească pe Irina, pe care o iubesc din suflet, suntem toți o familie. Ne creștem toți copiii împreună. Ne ajutăm, vorbim, luăm decizii împreună.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului.

Anamaria Prodan rămâne cu numele de Reghecampf. Instanța a decis: „Să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”

Anamaria Prodan, cuvinte de laudă la adresa lui Tibi Dumitrescu

În timp ce de al doilea soț nici nu mai vrea să audă, celebra impresară spune că a rămas în relații extrem de bune cu Tibi Dumitrescu. Între cei doi există o relație de prietenie foarte mare, dar și respect, spune aceasta. Mai mult, Anamaria Prodan a reușit să lege o prietenie strânsă și cu actuala soție a fostului ei partener de viață.

„Vorbim de educație. Tibi venea dintr-o familie de intelectuali, mama lui a fost la Comerț Exterior, tatăl lui a fost șef CTC. Niște oameni fabuloși, care și-au crescut cei doi copii altfel, o educație aleasă. Ambii copii au terminat o facultate în America, Tibi a jucat baschet la nivel de performanță.

Fetele au venit cu mine acasă. Tibi e cel mai bun prieten al meu, mă bazez pe el la orice oră din zi și noapte. A venit și el atunci cu noi, omul și-a sacrificat toată viața ș Irina, soția lui, și-a sacrificat și ea viața, dedicându-i Sarei, fetița mea și a lui TIbi, tot timpul lor, pentru a o face să atingă perfecțiunea în baschet. Rar am văzut un asemenea tată, care să trăiască pentru copiii lui.”, a mai declarat ea. 

Sarah, fiica Anamariei Prodan, în lacrimi, după divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf: „Când o văd plângând, parcă mă rupe! El a plecat”

„După ce am divorțat, dormeam în același pat”

„Am stat doi ani de zile în aceeași casă, după ce am divorțat, dormeam în același pat. Nu a știut nimeni, nici măcar copiii. Eu am vorbit mereu cu copiii mei sincer. Noi suntem o familie, suntem un tot care discută și știe absolut tot. Atunci nu le-am spus pentru că erau micuțe, 5,6 ani. Era deja o schimbare foarte mare pentru ele, pentru că abia veniserăm din America. 

Tibi m-a iubit dumnezeiește. Nu m-a deranjat niciodată cu nimic. M-a înțeles când am vrut să plec. Îl țineam lângă mine doar din egoism. Era foarte bun cu mine, mă ocrotea, mă idolatriza, dar eu nu puteam să-i ofer ceea ce merita.”, a mai spus impresara. 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel