Anamaria Prodan lucrează 19 ore pe zi, fără pauză: „Nu e ușor să fii bogat”. Ce spune impresara despre cei care nu au o avere ca a ei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan lucrează 19 ore zi pentru a-și putea permite tot ce își dorește. „Muncesc în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea, fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de foarte mulți ani”, a declarat impresara.

În acest weekend, pe 17 decembrie, Anamaria Prodan a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani. Impresara a avut parte de o petrecere de proporții într-un club din București, la care au participat prietenii și cei doi copii, Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf junior. Anamaria Prodan a avut o ținută care a atras toate privirile, un corset argintiu din plastic și o fustă lungă, care i-au pus în valoare silueta.

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Anamaria Prodan a mărturisit că nu se aștepta să-și aniverseze ziua de naștere într-un club, dar alegerea nu i-a aparținut impresarei, ci copiilor săi, așa că nu a putut să-i refuze. În cadrul interviului ea a mai declarat că de sărbători se reunește cu toți copiii în America. 

„Sunt emoționată, am împlinit 51 de ani. Nu mă gândeam vreodată că voi petrece în club, dar copiii au ales și eu am acceptat. (...) De sărbători mergem în America, toți, acasă, cu familia, cu sora mea pe care nu am văzut-o de multă vreme. Abia aștept. La casa mea, în Vegas. Taxele pe an sunt 50.000 de dolari și mai am și alte casa. Dacă ar fi să o vând aș lua peste un milion de euro, dar nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei”, a spus Anamaria Prodan la „Xtra Night Show”.

Citește și: Anamaria Prodan, petrecere opulentă la împlinirea vârstei de 51 de ani. Vedeta s-a sărbătorit într-un club de fițe din București

„Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer”

De asemenea, Anamaria Prodan a recunoscut că face eforturi mari pentru a avea tot ceea ce își dorește. Impresara a mărturisit că muncește 19 ore pe zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea, fără pauză.  Ea consideră că toți cei care nu au foarte multe posibilități financiare au o viață mai liniștită.

„Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani, averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea, fără pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de foarte mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a mai declarat Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan, petrecere cu 51 de șampanii și tort cu 7 etaje

Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf junior i-au făcut mamei lor o surpriză de proporții, un tort uriaș, cât înălțimea impresarei, adică 1,70 metri și 51 de șampanii, cât vârsta pe care a împlinit-o. 

„Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare: un tort de înălțimea mea! Rebe este în America, mă așteaptă să facem și acolo ziua mea. 

M-am simțit ca o prințesă. Minunat! Am prieteni de vis. Am o familie minunată! Le mulțumesc tuturor și îi iubesc. Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demni încât nimeni nu se poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel