Anamaria Prodan, legături strânse cu lumea interlopă: „De acolo a plecat șmecheria. Eram cu Fane Spoitoru”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, foto Instagram

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire despre trecutul ei. Sexy impresara a avut legături strânse cu lumea interlopă. 

Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a deschis subiectul despre cartea scrisă de acesta, despre viața celebrului interlop Nuțu Cămătaru. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan spune a avut o legătură strânsă cu lumea interlopă. mai exact, ea a fost prietenă la cataramă cu Fane Spoitoru, însă și cu Frații Cămătaru a legat o prietenie solidă și îi spune că i-au fost ca niște frați. 

 

„De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru.
Adică eram în același anturaj, prieteni. La aceeași masă, cine făcea prima scandalul? Eu! Eu eram fata cu bani. Toată lumea știa cine sunt. Nimeni n-avea voie să vorbească cu mine că mă luam în gură și dacă luam o gură, două de whiskey era spectacol. Deci eram genul ăla de prietenul cel mai bun al lor. Și dacă cineva spunea ceva, mi se părea mie ceva...începea scandalul! De la mine! Dădeam eu prima, nu așteptam. Până se dezmeticea lumea era terminată bătaia. Eu eram în anturajul lor. Eu așa am crescut, printre bărbați. Cu o femeie nu prea aveam ce să vorbesc...despre haine? Eu am avut chestia asta de niciodată nu m-a intersat ce spune lumea: "Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru". Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis de ei. Și cu Nuțu mă știu, cum să nu! Dar Bebe este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, de familie, adică frați. Toți prietenii mei au fost foarte săraci, din copilărie, prieteni care au rămas lângă mine întotdeauna. Ăia sunt singurii care n-au trădat. În rest, toți care au venit lângă mine, au venit pentru nume, influență, bani, putere. Atât”, a mărturisit Prodanca în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.

 


Reacția Anamariei Prodan, după ce s-a speculat că are o nouă relație

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț, însă antrenorul sre deja o nouă relație, de la care așteaptă și un copil. De când s-au despărțit, Anamaria Prodan s-a afișat cu mai mulți bărbați, însă vedeta susține că sunt doar oameni prieteni de afaceri. Mai mult decât atât, recent au apărut tot mai multe speculații conform cărora impresara și-ar fi făcut o nouă relație cu un milionar din Abu Dhabi.

Sătulă de toate aceste  speculațții, Anamaria Prodan a ținut să clarifice cum stau lucrurile. Aceasta a mărturisit că este îndrăgostită, dar nu este într-o relație. Totodată, aceasta a ținut să precizeze că nu este vorba de o nouă persoană în viața ei.

Domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru” „M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită.

Sunt îndrăgostită de copiii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea. Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi.

 

Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan pentru România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel