Anamaria Prodan, la plimbare prin București în costum de baie: „Nu mă interesează părerea nimănui”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video Instagram

Anamaria Prodan a continuat seria în costum de baie prin București, oferind primele declarații legate de plimbarea excentrică.

Anamaria Prodan a dat dovadă de un excentrism rar văzut. Toate aceste declarații au venit pe fondul surprinderii vedetei pe străzile din București într-un bolid, unde purta doar un costum de baie. Diva a postat ea însăși pozele pe o rețea de socializare, arătând că este mai fericită ca oricând alături de Flavius, partenerul său.

„Sunt o persoană care își gestionează singură viața”

Vedeta spune pe rețelele de socializare că trăiește fiecare secundă cât mai intens posibil. Aceasta mai spune că nu are nevoie de nimeni și nimic nu îi poate influența starea de reverie pe care o are diva. Disciplina învățării vieții și a traiului la apogeu sunt elemente pe care Anamaria le-a dedus singură:

“Trăiesc fiecare secundă într-un mod minunat. Nu am nevoie de nimeni pentru a fi fericită. Nimeni din această lume nu poate determina starea mea de fericire. Așa sunt eu, așa trăiesc. Sunt o persoană care își gestionează viața și a învățat să o trăiască”, a declarat Anamaria Prodan, conform vedeta.ro.

„Nu mă interesează în mod absolut părerea nimănui”

Mai mult de atât, impresara continuă în declarații spunând că nu a citit mesajele de pe rețelele de socializare deoarece nu o interesează părerile altora, deși le ascultă doar, cu respect. Aceasta face cum consideră în legătură cu propria-i fericire și, în acest fel, nu poate da vina pe altcineva pentru nefericirea ocazionată:

“Nu mă interesează. Niciodată nu am citit comentariile de pe rețelele sociale, nu mă interesează părerea nimănui. Ascult mereu cu respect, dar fac ceea ce consider că este corect pentru binele meu. Dacă greșesc, îmi asum singură responsabilitatea și nu pot da vina pe nimeni altcineva pentru că i-am ascultat pe alții. Așa sunt eu, îmi asum greșelile și le recunosc. Nu mă interesează în mod absolut părerea nimănui, nu o cer și nu o voi cere niciodată.”, a mai spus vedeta conform vedeta.ro.

VEZI ȘI: Anamaria Prodan, în costum de baie, pe străzile din București. Impresara a stârnit imaginația privitorilor/ FOTO

   Despre Anamaria Prodan

Anamaria Prodan (n. 17 decembrie 1972, Snagov, Ilfov, România) este o impresară de fotbal si realizatoare TV. A activat ca președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.       

A absolvit liceul „Zoia Kosmodemianskaia” (secția filologie) și Facultatea de Drept (Ecologie).

La data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, cu care are un copil. Anamaria mai are 2 fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu.

În 2008, a fost numită președinte la CS Buftea în liga a II-a, fiind singura femeie care a condus destinul unei echipe din liga II-a.

În 2009 a devenit președintele executiv al echipei FC Snagov, după care a activat ca general manager la FC Gloria Bistrița și general manager la FC Concordia Chiajna. În 2012 a devenit președinte executiv la U Cluj.

                 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel