Anamaria Prodan îi dedică noua carte lui Laurențiu Reghecampf: ”Un omagiu adus iubirii”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a lansat o nouă carte, „Da, sunt cea mai bună”, despre care spune că este un omagiu adus iubirii și că i-o dedică lui Laurențiu Reghecampf. 

În plin divorț, Anamaria Prodan face o mișcare neașteptată. Sexy impresara tocmai a lansat o nouă carte, „Da, sunt cea mai bună”. 


Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta vorbește despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, tatăl fiului ei, care a fost și el o inspirație pentru această carte. Vedeta relatează în noul volum o serie de întâmplări, de la începutul relației cu antrenorul de fotbal. Mai mult, în ciuda scandalului în care sunt implicați în prezent, Anamaria Prodan spune că îi va fi mereu alături lui Reghe.

În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm. Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am iertat de mult, eu am învățat să iert”, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaStars.


Ionela Prodan i-a apărut în vis

Sexy impresara a dezvăluit și care a fost momentul în care a prins puterea de a înfrunta situația cu care se confruntă. Recent, vedeta a visat-o pe mama sa, regretata cântăreață Ionela Prodan, care i-a spus să se ridice și să meargă mai departe. 

Ce semn divin a primit Anamaria Prodan de la mama sa. Vedeta a dezvăluit totul

”Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!”, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Vedeta spune că pentru ea, cel mai important lucru este familia și că va lupta pentru cei dragi întotdeauna. Chiar și pentru Laurențiu Reghecampf. 

 

”Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul domn soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă. Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria. Nu s-a putut, fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă. Eu știam și am știut din totdeauna, doar că eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect. Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea”, a mai Anamaria Prodan. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel