Ce semn divin a primit Anamaria Prodan de la mama sa. Vedeta a dezvăluit totul: "Mi-a apărut în vis și mi-a spus..."

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit ce semn divin a primit de la mama sa. Ionela Prodan i-a apărut în vis și i-a transmis un mesaj.

Pe 23 octombrie, Anamaria Prodan urmează să lanseze două cărți. Deși se află într-o perioadă delicată din viața ei, impresara a mărturisit că mama ei i-a apărut întotdeauna în vis în momentele importante din viața ei, motiv pentru care trebuie să facă acest lucru acum.

„Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune.

Mă simt atât de liniștită astăzi căci moment mai bun pentru această lansară nu putea să vină pentur că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei', a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

 

Anamaria Prodan că îi lipseșt enorm de mult mama ei, dar chiar dacă nu mai este lângă ea fizic, îi apare în vis și îi dă cele mai bune sfaturi, mai ales în momentele grele din viața ei.

„Mama mea, în momentul în care mi-a apărut în vis mi-a spus: Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nici nu ai nevoie de nimeni în viața ta. Iar acest lucru m-a făcut în această dimineață să înțeleg că Universul complotează, așa cum zicea mama mea,. Într-adevăr, nu am nevoie de nimeni să merg mai departe.

Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oamenii loiali, de oamenii inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și ca să 'predau' tuturor lecția despre familie și despre demnitate', a mai adăugat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

 

 

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf, amanta și fosta lui soție

 

Anamaria Prodan a primit multe acuzații în ultima perioadă din partea fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara vine cu un mesaj dur atât pentru Mariana Pffeifer, cât și pentru antrenorul Universității Craiova. 


Mariana Pffeifer a afirmat că Anamaria Prodan ar fi avut o relație secretă cu Laurențiu Reghecampf în cantonament, chiar de pe vremea când ei erau căsătoriți. Impresara răspunde acestor acuzații, dar fără să confirme sau să infirme dacă ceea ce spune Mariana Pffeifer este adevărat. 


„Nu am să stau să mă cobor de pe piedestalul de unde tronez să fac „celebre” niște individe. Stau, totuși, și mă gândesc că atunci când îți moare un copil la o vârstă atât de fragedă înseamnă ca ai multe păcate la activ și Dumnezeu îți trage un semnal de alarmă că, de la o anumită vârstă, nu mai poți căuta celebritatea de fiecare dată pe spatele meu și al soțului meu. Lucru valabil și pentru amante și pentru foste neveste”, a spus Anamaria Prodan pentru CLICK. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel