Anamaria Prodan, dezvăluiri despre neajunsurile cu Reghecampf. Ce ar fi putut face ca să-și salveze căsnicia: „Am construit ceva ce nu știu câți români au construit”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/WOWNews, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan face mărturisiri conform cărora se acuză că ar fi putut să salveze relația cu Reghecampf. Cum reflectă vedeta toată situația întâmplată.

Anamaria Prodan dezvăluie regretele după divorțul de Laurențiu Reghecampf și evoluția relației dintre ei. Cei doi au fost implicați într-un scandalos divorț care a ținut mult mai mult decât era anticipat, cu schimburi acerbe de cuvinte și chiar momente de violență fizică în plină stradă. Cu toate acestea, au reușit să depășească animozitățile și să pună capăt războiului.

Impresara a fost mereu recunoscută pentru puterea și tenacitatea ei, depășind numeroase obstacole în viață. A muncit neobosit pentru a asigura bunăstarea familiei, nu doar pentru copiii ei, ci și pentru menținerea căsniciei cu celebrul antrenor, așa cum a subliniat chiar ea în diverse ocazii.

În prezent, Anamaria Prodan a dezvăluit ce anume regretă în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat și a analizat cum ar fi putut să-și salveze mariajul în momentele dificile. Cu toate provocările, ea și Laurențiu Reghecampf au demonstrat că, indiferent de trecut, există un efort de a găsi echilibru și înțelegere în relația lor.

Ce ar fi schimbat în viața lor

Într-un recent episod al podcastului Ilincăi Vandici, vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare despre fostul său mariaj cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a recunoscut că nu numai el a greșit în relația lor, ci și ea are o parte de responsabilitate. Impresara a împărtășit că există lucruri pe care ar fi putut să le facă pentru a-și salva căsnicia frumoasă cu celebrul antrenor. Prin aceste mărturisiri neașteptate, ea și-a arătat dorința de a învăța din experiențele trecute și de a evolua ca persoană.

„Eu ma lăsat ceva în urmă, neterminat, cu Laurențiu Reghecampf. Ne-am cunoscut când eram tineri. Am lăsat acolo ceva neterminat și am revenit după 13 ani. Povestea noastră a fost foarte frumoasă și așa o să rămână în istoria țării. Consider cumva că este și greșeala mea, că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a salva căsnicia. Întotdeauna este vina amândurora. Întotdeauna. Bă, în viața asta nu am reușit. E o restanță acolo. Poate dacă nu munceam atât de mult, nu călătoream atât de mult, poate puteam să ne ținem. Poate puteam să fac mai mult. Poate nu cădea în lumea asta.

Numai că, mă gândesc și la faptul că o căsnicie nu trebuie să fie ca la Poliție, nu trebuie să fie închisoare. Dacă eu am explicat și am vorbit ani de zile și nu s-a putut. Eram paznicul la oi. Venea lupul. Nu poți să te lupți cu haite de oi toată viața. Și dacă viața lui așa trebuie să fie, lumea aia, de ce trebuie să cobor eu în lumea aia mică. De ce să mă bag eu în noroi? Eu am construit ceva ce nu știu câți români au construit. Nu am de ce să fiu modestă. Eu toată viața am considerat că mediocritatea este pentru ipocriți.”, a spus Anamaria Prodan în podcastul Ilincăi Vandici.

Laurențiu Reghecampf e istorie

Anamaria Prodan va apărea într-un film de comedie, primind foarte multe laude din partea echipei de pe platou. Diva este mândră că poate trece peste tot și toate și că dă tot ce e mai bun din ea. Astfel, o persoană de pe platou a împărtășit opinia colectivă despre imrpesară:

„Reghe nu a mai rămas pentru Ana nici pe piele, nici în amintiri. Acum a scăpat de trecut. Muncește ca nebuna de la patru dimineața și filmează. Este un exemplu pe platourile de filmare. Are textul învățat mereu și este foarte serioasă. Este alt om, de când a scăpat de Reghe. Fericită, a înflorit. Arată de 25 de ani! Ana bifează reușită după reușită, proiect după proiect. Suntem fericiți că a scăpat de trecut“, au declarat colegii de platou ai vedetei, care s-au bucurat de schimbarea în bine a impresarei, potrivit Click!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel