Anamaria Prodan, despre căsnicia cu Reghecampf: „Laur încă este un copil. Are un suflet pur”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan vine cu noi amănunte despre zvonurile privind divorțul de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec prin clipe grele după ce antrenorul a anunțat divorțul. Chiar dacă sexy impresara a declarat că totul a fost doar o glumă, scandalul nu s-a încheiat atât de rapid. 


Chiar dacă susține că relația ei cu antrenorul este „în regulă”, Anamaria prodan spune că există și discuții aprinse, la fel ca în oricare altă familie. Dar neagă în continuare zvonurile cum că ar divorța de Reghecampf. 


„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. 


Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină…niciodată nu cobor ștacheta, așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată. 


I-am spus lui Reghe: Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea. Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live


Anamaria Prodan dă vina pe Gigi Becali în ceea ce privește zvonurile legate de o presupusă amantă a lui Reghecampf. 


„Da, Laur e milionar. Familia asta n-are cum să fie vai de mama ei niciodată. Sunt capabilă să gestionez ce ține de familia mea, n-am nevoie de intelopi plătiți. Au venit copiii mei să mă întrebe de ce am plătit eu interlopi. Am pus mâna și i-am sunat pe cei care au scris: Ce faceți?


Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a făcut. Când a spus de Reghe, că a avut amantă, că și eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogățesc”, a adăugat sexy impresara. 

 

Citește și: Oana Radu, secretul pentru a scăpa de anxietate: „Pe mine m-a salvat de anxietate, de atacurile de panică, am fost în iad”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel