Anamaria Prodan, despre afacerea în care a investit un milion de euro: „Eu nu stau în banii din fotbal”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Chiar dacă se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu a uitat de afacerile care i-au umplut conturile cu bani. Ce investiție uriasă a făcut sexy-impresara?

Anamaria Prodan traversează una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Chiar dacă căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf părea că nu va putea fi distrusă niciodată, iată că totul s-a dărâmat în palatul celor doi. 

Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele Corinei Bilcon și împreună vor deveni părinți. Antrenorul Universității Craiova a fost cel care a depus actele de divorț, în ciuda declarațiilor făcute de Anamaria Prodan, prin care transmitea că între ei doi totul este la fel ca înainte. 


Anamaria Prodan a fost de-a lungul timpului un exemplu pentru multe femei din România. Chiar dacă are o carieră de succes și are o avere impresionantă, aceasta a fost prezentă în viața familiei sale și nu i-a neglijat niciodată. Chiar și acum când totul pare că se clatină în universul lor, sexy-impresara se ține tare și promite că va realiza din ce în ce mai multe pe plan profesional. 


Anamaria Prodan spune că fotbalul este doar o pasiune pentru ea, dar banii au venit mereu și din alte afaceri. Mai nou, vedeta a investit bani grei în criptomonede. 


Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Eduard Irimia a fost cel care a convins-o să investească un milion de euro în criptomonede Superkoin. 


”Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…”, spune Anamaria Prodan, pentru sursa citată anterior. 


Anamaria Prodan este nominalizată în Dubai și la un premiu în Gala ISucces, eveniment la care vor participa o serie de luptători internaționali.


”Merg la gala din Dubai, nu am reușit să fiu la cea din Monaco, fusesem invitată în București la Gala Excelenței. Dar voi merge la cea din Dubai, sunt nominalizată și acolo la un premiu. Sunt nominalizată de ISucces și de Forbes la premiul de Unul dintre cei mai influenți oameni din fotbal din lume”, a mai spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

 

Citește și: Celia, primele declarații după ce a dezvăluit că este însărcinată: „Mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcini”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel