Anamaria Prodan, declarații controversate, după botezul lui Liam: „Cu ochii rupți, bătut de nevastă”

Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video Youtube/ AntenaSport
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video Youtube/ AntenaSport

Anamaria Prodan continuă scandalul cu Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan părea că a îngropat securea războiului, chiar după ce micuțul Liam a fost botezat. Chiar dacă toată țara a fost martoră la bătaia dintre impresară și soțul ei, aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi transmitea toate gândurile bune micuțului, dar și promitea că astfel de scandaluri nu vor mai umbri de acum lumea mondenă, fiind păstrate în intimitatea familiei Reghecampf- Prodan. Invitată acum într-o emisiune, vedeta a făcut din nou alte declarații controversate, cu privire la botezul realizat de antrenor pentru fiul său. 

„Toate aceste prostii care îl dezavantajează total. Cu ochii rupți, bătut de nevastă, își cară copilul la botez. Băi, urât”, a declarat Anamaria Prodan, la o zi de la botezul fostului partener, potrivit wowbiz.

Neftchi Baku, prima reacție după scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Ce se va întâmpla cu antrenorul

Anamaria Prodan, cu piciorul în ghips după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf

În timp ce fostul ei partener de viață s-a ales cu ochii vineți, în urma bătăii care a avut loc între cei doi vineri seara, se pare că nici impresara nu a scăpat nevătămată. Potrivit sursei citate anterior, aceasta s-a afișat recent în spațiul public cu mâna și picioroul rupt, semn că consecințele bătăii au fost mult mai grave decât păreau inițial.

De asemenea, în spațiul public au apărut mai multe imagini în care Anamaria Prodan părăsea sediul Institutului Național de Medicină Legală, de unde a vrut să facă rost de dovada faptului că a fost agresată de tatăl băiatului ei. Aceasta nu era singură, ci însoțită de fiica ei, care pare că o susține necondiționat în această perioadă grea.

Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Păi, ce să faci, tată?!”

Impresara și fostul ei partener de viață, scandal monstru în stradă

Vineri seara un scandal monstru a izbucnit între Anamaria Ppodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar în fața vilei pe care o deține impresara. Pe atunci, aceasta îi aducea mai multe acuzații grave antrenorului, precum faptul că acesta consumase alcool și substanțe interzise, înainte să vină în locul cu pricina. În acest sens, vedeta spunea pe atunci că se temea pentru viața ei. 

"Dacă se întâmpla lucrul acesta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește că noi locuim în Snagov și suntem celebrități, și acum, același polițist care acum câteva luni mi-a luat mie declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, la fel a venit în stare de ebrietate cum este și acum, îl veți vedea cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri", a spus Ana Maria Prodan, potrivit dcnews.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel