Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO

Data publicării:

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat băiețelul.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat băiețelul nou-născut. Chiar dacă în urmă cu doar două zile, celebrul antrenor și fosta sa parteneră de viață au fost protagoniștii unui scandal monstru în plină stradă, cei doi îndrăgostiți nu au lăsat asta să se reflecte în cel mai important eveniment din viața lui Liam. Aceștia par a se iubi mai mult ca niciodată, iar asta o reflectă în fiecare declarație de dragoste făcută pe rețelele de socializare. Tot acolo, au apărut și primele imagini de la botezul fiului lui Reghecampf. La biserică, Corina Caciuc a optat pentru o salopetă simplă, dar care i-a venit perfect pe corp, lungă, în timp ce iubitul ei a ales să îmbrace un costum gri și pantofi negri.

 

 

Primele imagini cu petrecerea de botez de la restaurant

După ce au plecat de la biserică, cei doi îndrăgostiți s-au dus spre locul în care avea loc petrecerea lui Liam. La restaurant au fost invitate mai multe celebrități și oameni importanți din lumea sportului. Tortul micuțului creștinat a fost unul impresionant, dar și decorațiunile pe care proaspeții părinți le-au ales au completat perfect cadrul.

 

Și, dacă la biserică a ales să se îmbrace ceva mai lejer, ținuta de restaurant a Corinei Caciuc a fost mult mai elegantă. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a optat pentru o rochie lungă, cu umerii goi, care să-i scoată, de asemenea, silueta de proaspătă mămică în evidență. De data aceasta, iubitul ei s-a asortat perfect cu ea.

 

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Liam, cu o zi înainte de botez

Chiar dacă nimeni nu se mai aștepta la acest gest, impresara i-a transmis micuțului botezat toate gândurile bune, chiar cu câteva ore înainte să fie creștinat. De asemenea, Anamaria Prodan a ținut să precizeze faptul că de azi înainte nu vrea ca lumea să mai știe ce probleme sunt în familia sa. 

„Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis ! Pt a pune stop speculațiilor apărută in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre ! Din respect și dragoste pt copiii familiei noi ne rezervam dreptul de a Închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca sa soluționeze totul in cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie sa închidă absolut tot.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem ca și doresc faima și bani ! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile , supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi ! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare. 

Gigi Becali, prima reacție despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Păi, ce să faci, tată?!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp, scandal monstru

Vineri seara un scandal uriaș cutremura lumea showbizului. Anamaria Prodan și fostul ei partener de viață s-au luat la bătaie chiar în fața vilei pe care o deține impresara. Mai mult, vedeta susținea faptul că antrenorul a consumat atât alcool, cât și substanțe interzise. Există mai multe ipoteze pentru care Reghecampf și-ar fi pierdut cumpătul și a început să o lovească pe mama lui Bebeto, însă, când a observat faptul că bărbatul o agresează, finul Aneimariei Prodan a filmat întreaga scenă, imaginile circulând rapid pe internet.

Vezi aici imaginile cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel