Anamaria Prodan, decizie NEAȘTEPTATĂ. Impresara îl dă în judecată pe avocatul lui Reghecampf

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea după ce a declarat că îl va da în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. Recent, impresara a declarat că își dorește ca divorțul să se finalizeze cât mai repede, mărturisind că a pierdut deja șirul proceselor. 

”Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez. Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a declarat că îl va da în judecată pe avocatul lui Lurențiu Reghecampf, după ce acesta ar fi făcut niște afirmații la Judecătorie. 

 „Avocatul lui Reghecampf o să fie dat în judecată de către mine. Domnul avocat a făcut niște afirmații la Judecătorie pentru care va da socoteală. Va trebui să le demonstreze și să le și probeze cumva”, a mai zis pentru sursa citată.

Anamaria Prodan își dorește ca după Paște să fie divorțată

Imrpesara a mărturisit că își dorește ca divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf să se finalizeze cât mai repede, motiv pentru care a solicitat o întrevedere între avocați pentru a se negocia despărțirea pe cale amiabilă.

 „Eu îmi doresc să terminăm odată acest divorț, până după Paște. Am solicitat prin avocați o întrevedere. Asta îmi doresc de fapt, să fiu o femeie divorțată după Paște!”, a mai zis Anamaria Prodan.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, cuvinte de laudă pentru Anamaria Prodan: Nu am întâlnit în viața mea un om mai puternic. Mi-a dat încredere fără limită



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel