Laurențiu Reghecampf, cuvinte de laudă pentru Anamaria Prodan: Nu am întâlnit în viața mea un om mai puternic. Mi-a dat încredere fără limită

Data publicării:

Laurențiu Reghecampf recunoaște faptul că Anamaria Prodan i-a schimbat viața.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre începutul relației cu Anamaria Prodan și despre cum impresara i-a schimbat viața, în cartea pe care fosta sa parteneră a lansat-o, ”Da, sunt cea mai bună”. Pe vremea aceea, între cei doi nu exista posibilitatea unui divorț, iar Reghecampf avea doar cuvinte de laudă la adresa femeii. Pasajele din carte au fost scoase la iveală de Anamaria Proda, printr-o postare pe rețelele de socializare.

"Ne-am cunoscut de foarte tineri. Eu, mai tăcut din fire, ea, vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Nici nu simțeai că te schimbă din rădăcini. Avea un dar incredibil să convingă lumea și chiar să o schimbe mereu în bine. M-am întrebat, de multe ori, de unde vine acea putere interioară. Clar de la Dumnezeu, pentru că nu am întâlnit în viața mea un om atât de dârz, de puternic, de luptător, de drept.

Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. Când am încheiat cariera de fotbalist îmi aduc aminte că am ieșit în grădina casei și, zâmbind, mi-a spus: De azi o să mergem pe alt drum, o să ajungi cel mai mare antrenor! O să facem tot ce este posibil omenesc ca tu să faci istorie în antrenor. Cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică.", a scris Laurențiu Regehcampf, în cartea lansată de Anamaria Prodan.

"Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic cuplu"

Chiar dacă acum trec printr-un divorț și prin zeci de scandaluri, Anamaria Prodan vorbește despre această căsnicie, care este pe punctul de a se încheia, drept cea mai puternică relație, care a existat și va rămâne în România.

"Și cu asta am spus tot, eu ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF. Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, Reghecampf și Prodan vor rămâne în istorie cel mai puternic și frumos cuplu care a existat în țara aceasta. Restul … este cancan și noi doi vom merge mai departe cu amintirile noastre de vis care vor dăinui forever. El, cel mai bun antrenor al României, eu cea mai puternică femeie care există și care merge mai departe și mai puternic doar ÎNAINTE! Amândoi întotdeauna pentru copii obligatoriu unul și aceeași persoană!", a fost mesajul scris de Anamaria Prodan, pe Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel