Anamaria Prodan, un nou atac dur la adresa lui Reghecampf, în plin divorț: „E pericol maxim!”

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram/ Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram/ Laurențiu Reghecampf, Instagram

Anamaria Prodan a lansat un avertisment pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt principalul subiect de discuție pe primele pagini, de foarte mult timp. Aflați în plin proces de divorț, cei doi și-au aruncat vorbe dure. Recent, impresara a lansat un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Vedeta susține că se roagă să-i meargă bine la noua echipă, Neftchi Baku, dar l-a avertizat, indirect, că îi va fi greu într-o țară musulmană, în cazul în care nu ar avea rezultate bune.

Anamaria Prodan: „Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei”

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de … să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaforic. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el. (…) Sorry, dar asta e adevărul!', a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal

Laurențiu Reghecampf a plecat de curând de la Universitatea Craiova și deja celebrul antrenor a semnat cu altă echipă. Potrivit gsp.ro fostul partener de viață al Aneimariei Prodan va antrena, de-acum încolo, clubul de fotbal Neftchi Baku, care are 9 titluri de campioană în Azerbaijan. Se pare că Laurențiu Reghecampf nu s-a mulțumit cu suma de bani primită de la fostul club pe care l-a antrenat, pentru că acum acesta va încasa de aproximativ 3 ori mai mult. Potrivit sursei citate, dacă la Univeristatea Craiova Laurențiu Regehcampf încasa 15.000 de euro pe lună, acum acesta va primi nici mai mult, nici mai puțin de 40.000 de euro. 

Reacția lui Laurențiu Reghecampf după ce a aflat că va antrena această echipă

Lucrurile frumoase se țin lanț de Laurențiu Reghecampf. Dacă doar în urmă cu puțin timp iubita acestuia a născut un băiețel perfect sănătos, acum acesta a fost solicitat să antreneze o echipă foarte cerută de fotbal, în schimbul unei fabuloase de bani. Când vine vorba despre obiectivele pe care le are pe viitor, el spune că își propune să câștige titlul cel mare cu echipa aceasta.

”Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei.

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc", a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV, potrivit sport.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță, Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel