Anamaria Prodan aruncă BOMBA. Cine este presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Scoatem la tablă fiecare divă care pandește, agață, distruge familii”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a postat azi noapte o serie de mesaje și fotografii pe care le-ar fi primit de la fani, cu informații despre presupusa amantă a lui Laurențiu Rechecampf. 

Anamaria Prodan a aruncat internetul în aer cu noile sale postări. Sexy impresara a intrat în posesia unor informații despre presupusa amantă a soțului ei, asta după ce presa a scris că motivul pentru care Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul, ar fi o presupusă sarcină extraconjugală. 
Vedeta a postat pe Instagram capturi ale mesajelor primite de la diverse surse și spune că ancheta nu se oprește aici. Ea trimite cîteva atacuri directe și în jurnașiști, despre care afirmă că nu s-au documentat temeinic despre presupusa amantă a soțului ei. 

„Ce noroc mare aveți cu mine dragi jurnaliști. Va chinuiți de atâta vreme sa găsiți “ diva care seamănă cu mine “si e amanta sotului meu ! La sex si puțin de sub glezna in jos :)))! Va tot întrebam dacă aveți dovezi :) dacă știți cine este ! Tocmai ce am început sa primesc zeci de poze , povestiri, cimilituri ! Deci duduia aceasta care pretinde ca este iubita lui REGHE, si pe care voi nu știți de unde sa o luați, știți ca e gura de aur ! Ok ! Dar cine este sau de unde este cum si ce face… știți? Ia sa verificăm puțin ! Lecție de jurnalism !

1.Pozele prezentate sunt multe cu persoane care nu au legătura cu subiectul nostru 

2. Afacerista Caciuc? Mama mea, un jurnalist se documentează înainte sa scrie prostii, nu? Ce afacere de milioane? De mâine avem serial. Cu tot ce primesc despre fiecare presupusa amanta gravida 3.ce promovam noi sau pe cine? Numai non valori?

4.ați Vb cu Rotaru daca vrea sa fie nas de cununie ? Pai Rotaru nu se mai respecta ?! Familia Rotaru promovează ideea de familie !Nu cununa presupuse amante cu antrenorii de la echipa ! 5.THIESS face Glume si trimite mesaje celor din presa ( văzute de mine ) arunca oase in aer ca la dresaj de câini si mulți sar sa le prindă din zbor !of sunt prea fine glumele lui Adrian!Nu v am declarat ca botezam amândoi ? Pt Soare orice.
De mâine va ajut eu dragilor ca prea va chinuiți :) doar am fost colegi de breasla! Ca de obicei si acolo am excelat! ”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 

Ulterior, vedeta a continuat discuția în comentariile de la postare, unde a lovit din nou în presa din România, afirmând că „i se comandă articole” care o defăimează.

„Deci de mâine dragilor împreuna facem lumina in acest caz. așa ca între colegi. Căci sunt mulți care “ ma iubesc teribil “ si mi comanda articole (...) ca angajez interlopi sa bata amantele sotului, interlopi care ma si refuza.
Vb unui prieten / “Ano banii tai nu e buni “alți “ prieteni din presa care ma “ iubesc si mai mult si îl cuplează pe Reghe cu toate pipițele orașului si le numesc “ dive, regine,afaceriste , miraculoase. Chiar ca am început serios sa va ajut ! Si așa intram in izolare si nu mai puteți sa l urmăriți pe Reghe ! Iau jumătate din salariile Dvs. Dar Pt faptul ca habar nu aveți dacă eu si Reghe am divorțat sau nu… v am promis ca împreuna scoatem la “tabla “ fiecare “ diva “ care pandeste , agata, distruge familii , copii… meserii , cariere ,bărbați sau femei (...)
DEAL? Mâine luam primul suspect CORINA CACIUC CU NUME DE SCENA BILCON! PE CAI VITEJII MEI !!!!!!”, a scris vedeta într-un comentariu. 

Apoi, vedeta a citat din declarațiile făcute de soțul ei recent, în care spune că familia este sfântă pentru el, apărându-l astfel încă o dată. 


Pt ca soțul meu Reghecampf cum am spus mereu nu poate sa decada sa si facă de ras familia si sa fie huiduit pe stadioane ! Căci EL REGHE E SOARELE SI PROMOTORUL FAMILIEI! “Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu” spune SOARELE NOSTRU ! DECI AMANTE GRAVIDE IN 3 luni ,6,2,9 nu au cum sa existe nu? DACĂ SOȚUL MEU PROMOVEAZĂ FAMILIA SI O RESPECTA SI ESTE SFANTA ATUNCI ÎMPREUNA TREBUIE SA VEDEM SI SA GĂSIM VIERMIȘORII CARE STRICA MĂRUL CEL FRUMOS SI SĂNĂTOS”, a mai spus Anamaria Prodan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel