Anamaria Prodan, adevărul despre averea pe care o are de împărțit cu Laurențiu Reghecampf: „Trebuie să lase totul copiilor lui”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a vorbit astăzi cu sinceritate despre drama prin care trece. Trădată de Laurențiu Reghecampf, sexy impresara a făcut o serie de dezvăluiri despre mariajul cu celebrul impresar.

Luni de zile divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor. Sexy impresara a încercat să-și repare mariajul, și-a apărat soțul și relația cu acesta în fața lumii și a tăcut. După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că vrea să divorțeze și au ieșit la iveală mai multe amănunte pe care le-a ținut ascunse de soția sa, cum ar fi faptul că în viața sa există o altă femeie, Corina Bilcon și că aceasta ar fi însărcinată, Anamaria Prodan a rupt tăcerea.

Vedeta a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la ProTv, acolo unde a povestit toată drama prin care trece. 

Anamaria Prodan rupe tăcerea: Laurențiu nu mai are ce să caute lângă noi. Nu mai există loc de întoarcere”


Ea spune că inițial nu a știut cu ce se confruntă, însă în momentul în care a aflat cine este noua femeie din viața soțului ei, a fost profund dezamăgită. 


„Când am văzut cu cine avem de-a face, am spus: «Din momentul acesta nu mai are ce căuta lângă noi, decât ca tatăl lui Laurențiu Junior». Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de toți prietenii comuni, vreo 200, dar umilința nu poate merge la infinit”, a a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

”Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă trădeze”, a recunoscut Anamaria. Cunoscuta impresară a povestit celor de acasă că familia rămâne pe primul plan pentru ea și că va face tot ce este necesar ca băiatul ei să nu mai plângă. ”Pentru mine nu mai e cale de împăcare”, a continuat ea, recunoscând că nu ar putea trece peste această infidelitate. 

Ce avere au de împărțit cei doi


Anamaria Prodan spune că nu prea au nimic de împărțit. Ea a moștenit cea mai mare parte din avere de la mama ei, regretata interpretă Ionela Prodan.


Nu avem mulți bani de împărțit. Nimic. Totul este moștenit de la mama. Nu avem de împărțit nimic. Laurențiu Reghecampf are salariul lui”, a adăugat. „Mai devreme am vândut un teren. Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o singură casă în America. Să terminăm. Anamaria Prodan este milionară, într-adevăr, nu Anamaria, copiii Anamariei și ai lui Laurențiu sunt milionari. Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună, am trăit din acei bani (n.red.: obținuți în timpul căsniciei)”, a mai spus.

Îi dorește lui Reghecampf „să se ridice”

Deși a fost târâtă într-un scandal pe care nu și-l dorea, Ana nu îi dorește răul bărbatului care i-a fost și îi este, pentru încă puțin timp, soț: ”Îmi doresc să continue drumul pe care i l-am dat. Alături de mine a ajuns cel mai tânăr antrenor care a ajuns în finala Champions League de Asia”. Tocmai din acest motiv, când se gândește la cariera lui, recunoaște:”Îmi doresc să se ridice pentru că este în genunchi”.


„Să ducă munca mea și a încă familiei lui mai departe. Să arate tuturor că ceea ce s-a întâmplat a fost un accident și, dacă îl ajută Dumnezeu să facă o familie cu domnișoara asta, să facă un copil, să nu repete greșeala asta. Deja a treia oară e foarte mult pentru oricine. Eu n-am nevoie de nimeni și de nimic”, a mai spus ea.

 

”Umilința nu poate merge la infinit”

În ciuda situației dificile în care a fost pusă de bărbatul alături de care a construit un real imperiu, aceasta a ținut să precizeze: ”E soarele meu și atât. Vreau ca Laurențiu Jr și fetele mele să nu trăiască așa ceva”. Cu sinceritatea care a consacrat-o, Anamaria a admis: ”Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș căsători tot cu Laurențiu Reghecampf”.  Cu toate acestea, ea nu uită câte greșeli au fost în relația lor și de câte ori le-a depășit, după ce prietenii lui Laurențiu veneau la ea și i le explicau: ”Umilința nu poate merge la infinit”. 

Bebeto, fiul celor doi, în vârstă de 13 ani, este cel care suferă cel mai tare în urma acestei situații. Sexy impresara spune că cel mic a ajuns să-i fie rușine să mai iasă din casă, și poate că dacă era mai mic, nu ar fi înțeles atât de bine ce se întâmplă și i-ar fi fost mai ușor.

Copilul meu este foarte rănit. Îi este ruşine să iasă pe stradă, nu vrea să vorbească cu nimeni, în afară de mine şi surorile lui”, a mai declarat Anamaria Prodan la Pro TV.

 „Cred că niciodată nu trebuia să se ajungă aici. Te doare pe tine, străin, când vezi un copil plângând. Dar pe mine ca mamă? Vreau să-și vadă copilul, să stea lângă el, să participe la absolut tot. Dai bani copilului? N-am nevoie, îi dau eu. Lăsând gluma la o parte, eu vorbesc foarte mult cu el și-mi doresc să-i fie bine”, a completat.

Privind spre viitor, Anamaria spune că este un om sensibil, care are nevoie de afecțiune, dar și că nu va mai avea o relație cu un bărbat din România: ”Nu o să fie român niciodată. Vreau să mă îndepărtez și să plec de aici cu amintiri frumoase”. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel