Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf. Ce relație au acum cei doi

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă delicată, după ce căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final. Impresara a dezvăluit care este motivul pentru care i-a luat apărarea soțului ei până în ultimul moment.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, motiv pentru care toată lumea a rămas șocată când au apărut primele informații despre divorțul dintre ei. În ciuda informațiilor și speculațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan a continuat să își susțină soțul. Indiferent de acuzațiile care i-au fost aduse lui Laurențiu Reghecampf, impresara a continuat să pozeze în familia fericită.

Ulterior, Anamaria Prodan a recunoscut că era conștientă de tot ce se întâmplă, însă a făcut toate aceste gesturi din respect și iubire pentru el și familia sa. 

„Noi am încercat foarte tare şi dumnevoastră aţi văzut că mult timp am vorbit la superlativ şi chiar şi în faţa probelor găseam foarte multe explicaţii, tocmai din respect pentru sotul meu şi din respect pentru familia şi copiii mei. Fiecare doarme aşa cum îşi aşterne. Nu ştim. Probabil nu o să aflăm niciodata motivele pentru care a făcut aceste greşeli uluitoare. Sper să-i fie foarte bine. Îmi doresc şi ne rugăm pentru el să-i fie foarte bine.”, a declarat Anamaria pentru romaniatv.net.

 

Ce relație este acum între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

 

Atât Anamaria Prodan, cât și copiii săi sunt răniți în urma celor întâmplate, dar cu toate astea își doresc ca Laurențiu Reghecampf să le fie în continuare aproape și să păstreze o relație decentă cu acesta.

„Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa.”, a mai adăugat impresara de fotbal.

 

Citește și: Reghecampf, JIGNIT pe stadion din cauza divorțului de Anamaria Prodan. Lorena Balaci: S-a întrecut măsura. Foarte urât a fost, mizerabil!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel