Anamaria Prodan, în lacrimi. Ce a întristat-o pe vedetă

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi chiar la evenimentul de lansare al parfumului său.

Anamari Prodan și-a lansat propriul ei parfum, în cadrul unui eveniment extrem de luxos, la care au luat parte toți prietenii apropiați ai impresarei. Aceasta a fost însoțită de Bebeto și de fiica ei, Sarah, cele două asortându-se pe plan vestimentar și optând pentru piese de culoarea neagră. Dacă Anamaria Prodan a ales să îmbrace o rochie neagră lungă, dar discretă, fata ei a optat pentru o salopetă din latex, tot neagră, cu un decolteu generos.

"După carte era firesc să vină și parfumul. Și trebuia să fie într-un cadru de vis, perfect din toate punctele de vedere. Asta suntem noi, familia Prodan.", a declarat Anamaria Prodan, pentru emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

MOTIVUL pentru care i-au dat lacrimile impresarei la eveniment

Anamaria Prodan a avut parte și de un moment ceva mai sensibil, în cadrul evenimentului. Piesa interpretată de Nicolae Voiculeț la nai a făcut-o imediat pe aceasta să se întristeze, aducându-și aminte de mama ei.

"Au cântat împreună și de asta mi-au dat lacrimile. Mi-am adus aminte că exact acum câteva zile mi-a trimis o bucățică dintr-un filmuleț unde ei doi repetau. Probabil ăsta este un semn că acest album cântat cu marele Voiculeț și mama mea trebuie să apară.", a mărturisit impresara, în lacrimi.

Ce spune Anamaria Prodan despre Sarah

Nu doar o dată, vedeta a declarat faptul că este extrem de mândră de copiii ei, fiecare dintre ei având deja un viitor strălucit. Despre Sarah, aceasta are doar cuvinte de laudă, dezvăluind și faptul că își câștigă deja proprii bani.

"Face bani din orice, ceea ce mă liniștește foarte tare. Dacă nu mai port o haină, face bani, o valorifică. Dacă își cumpără ceva ce ține de încălțămintea sport, o vinde apoi de 4 ori mai scump. Ea face bani mai mulți decât mine câteodată. Sunt foarte mândră de copiii mei. Sunt fericită că la vârsta ei puțin copii sunt pe picioarele lor. Este sportivă de performanță, nu a avut niciodată vacanță, nu știe ce înseamnă băutură, țigări. În afară de două antrenamente pe zi, școală și o vacanță de câteva zile pe an.", a spus aceasta, vizibil mândră de Sarah.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel